Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én csodálkozom magamon a legjobban, de ez a 390 a legkitartóbb nálam, lassan két éve. Mindég csúcskártyáim voltak, de ez valahogy rajtam ragadt, talán mert vártam az AMD fejlesztést 1080 Ti ellen, de mint látjuk nem jött be.
Ez idő alatt viszont nálam soha nem nyekkent meg 3 monitorral, legyen az iRacing, AC vagy Pcars (főleg szimulátorokkal játszom), de még Oculus alatt sem. (iR és Pcars alatt nekem 970 nem jött be!)
Az egyik legjobb karim.
Valszeg rövidesen egy 1080 Ti boldog tulajdonosa leszek, de a 390-et bántani nem engedem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kutya topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csodálkozom magamon a legjobban, de ez a 390 a legkitartóbb nálam, lassan két éve. Mindég csúcskártyáim voltak, de ez valahogy rajtam ragadt, talán mert vártam az AMD fejlesztést 1080 Ti ellen, de mint látjuk nem jött be.