- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz huskydog17 #13127 üzenetére
iR-nél ugyanez a gond, már 2 éve ígérik hogy áttérnek DX 11-re, minden n.évben jönnek az új patchek, de még egyikbe sem került bele.
Mondjuk TI esetében nem annyira venni észre lassulást más kártyákhoz képest, szerencsére NV driverében lehet optimalizálni a kártyát a játékhoz. Ettől függetlenül többet vártam tőle egy 290X után, de tudjuk ez nem az NV hibája. -
Tomdriver
őstag
válasz guftabi96 #13154 üzenetére
Szerintem meg Dirt grafikával semmi gond nincs, lehet nem pCars szintű, de olyan meg nem sok van.
Most elővettem Asettot, az sem. És mennyire szubjektív, nekem pCars, Raceroom jobban bejön mint AC, nem a rendszere miatt, utóbbi szerintem is lehúzós, hanem a "szim" érzés miatt egy-két eltalált járgány esetében. Dirt ilyen szempontból sem rossz, pedig először fikáztam.Ja, és majd elfelejtettem: B.U.É.K.
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz #Morcosmedve #15273 üzenetére
A tesztprogram ugyanaz (FS), a driver nem, mivel 290X-et tavaly ősszel eladtam, csak az eredményeket őriztem meg, hogy legyen összehasonlítási alapom kártyacseréknél.
Persze tudom a driver is fontos, pl. a legutóbbi Crimson is hozott néhány pontot az utolsó Catalysthoz képest 390-nél, de az eredmény engem is meglepett. Valószínűleg a 8Gb vram és mellé a jóval magasabb memória órajel benchekben ennyit hoz, játékokról sajnos nincsenek mentett adataim.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
válasz ->Raizen<- #32604 üzenetére
Nem unod még?
Nekem volt mindkettő és a 970-től váltam meg, mert amivel toltam azzal a 390 volt jobb... (valszeg nem egyedül vagyok így.) -
Tomdriver
őstag
válasz ->Raizen<- #32606 üzenetére
Én csodálkozom magamon a legjobban, de ez a 390 a legkitartóbb nálam, lassan két éve. Mindég csúcskártyáim voltak, de ez valahogy rajtam ragadt, talán mert vártam az AMD fejlesztést 1080 Ti ellen, de mint látjuk nem jött be.
Ez idő alatt viszont nálam soha nem nyekkent meg 3 monitorral, legyen az iRacing, AC vagy Pcars (főleg szimulátorokkal játszom), de még Oculus alatt sem. (iR és Pcars alatt nekem 970 nem jött be!)
Az egyik legjobb karim.
Valszeg rövidesen egy 1080 Ti boldog tulajdonosa leszek, de a 390-et bántani nem engedem![ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz toyone #32907 üzenetére
Nekem ebbe az nem tetszik, hogy többször is kitöltheted. A reális eredmény így megkérdőjelezhető (pl. ha én azt tartom az 1080Ti-ről hgy túl van hájpolva, az álomkártyám meg egy csúcs AMD ami rövidesen jönni fog és rommá veri az NV-t, és ezt leírom 20x másképpen, tök elferdíti a jelenlegi helyzetet, amit egyébként a vásárlók többsége gondol...)
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz ->Raizen<- #33006 üzenetére
Tegnap adtam el R9 390-et jó óccsóért, nem figyeled az aprót. Igaz, kb. 2 óráig volt csak fent.
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Nem, nem akarok belemenni, csak a kifejezés amit használsz az durva azokra nézve akiket illetsz, vagyis akik kiálltak a cikkíró mellett.
Nem azokról beszélünk akiket állítólag félrevezettek, nem is igazán értem hogy jön ez ide...#33166) VTom: nem kéne ezt fokozni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Veszi az adást és remélem Te is érzed, hogy ez már egy "kicsit" több mint szurkálódás, ezért jeleztem.
Szerintem tartsunk be mindenkivel szemben egy minimum tisztelet - nem tudjuk honnan jött, miért van itt, mihez ért és mihez nem, de ha már beállt egy sorba, hááát... azt is nézzük el neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X 12G OC
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos Jegelve Laca25-nek!
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest