Hirdetés
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Akkor meg értelmetlen volt a csere, számomra a csere ott kezdődik hogy legyen gyorsabb a gép, ez miatt cseréltem az SSD, Monitort, Processzort, Memóriákat, mindent.
A 1080 azért adtam el mert kevés volt számomra.
A 1080Ti se mondanám törhetetlen haderőnek, ha jön a Volta egyből vevő leszek rá ha ennél többet tud.
Én nem így gondolkodom hogy nekem ez elég... meg az elég... de hogy is. Nincs elég gyors számítógép a piacon.A GTX1080 könnyedén hűthető volt azért, és közel 100W eszik többet a piros a tesztekben, ez miatt sem említeném a kártyáddal egy lapon.
A Tied többet fogyaszt mint az én 1080Ti ami mellett, megszólalni nem tud még az AMD teljesítményben, ez a bajom az egésszel. Az ár annyira nem lényeg.
Én megvettem volna az AMD is 300 ezeré, ahogy ezt, ha a 1080Ti re ráver 20% ot. Max, cseréltem volna monitort.Nekem a kettő üti egymást, amit ABU szokott mondani, hogy a kártya nagyon korszerű, nagyon jó nagyon szép, akkor miért fogyaszt ennyit? Tudomásom szerint ahogy fejlődik az ipar annál jobb teljesítmény fogyasztás mutatóval kell rendelkeznie egy hardvernek.
Ez a zöldeknél igaz is.Utoljára a 980Ti evett 340W TDP, lásd most a 1080Ti jár 320-nál dupla olyan sebességgel.
Úgy hogy én személy szerint jobb alternatívát látok az nvidiában mint az AMD kártyában, mai napig, 1080 vennék mint VEGA64-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest