Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Ez tök jól néz ki, csak azt nem méri, amiről beszélünk.

Akkor jó, ha a kamera egyszerre veszi az egered, és a monitort.
PL. ahogy itt is látszik akamera, és a kontroller is, a végén lassítva remekül látszik a dolog: [link]. Bár szerintem ez csak egy sima 30FPS-es kamera. 
A Webkamod is jóféle, de az is max 30FPS-t tud 720P-ben, nem erre készült.(#2540) gbors: Nos, az a nagy helyzet, hogy még sosem mértem meg, pontosan mi az az input lag, amivel jó játszanom, és mi az, ami már zavar, tehát magam sem tudom, 49 és 73ms-et mennyire éreznék jónak, rossznak, de abban egészen biztos vagyok, hogy egyik másfélszerese a másiknak, ami szignifikáns difi. A másik, amit biztosan tudok, hogy a CF engem minden játékban kiborított a +1 képkockányi input lagjával szűk 60FPS körül, ami pedig mindössze +16-20ms.
Pedig ha ezt tudom előre, csináltam volna egy 60FPS-es videót (mármint a Canon 550D-mmel 60FPS-es 720P-s videón rögzítve azzal a 70-100 FPS-el, amin játszottam/teszteltem őket, a saját gépemen, monitoromon, stb) Mantle vs. DX input laggal, de már nincs meg az asztali gépem és a 290.
Akkor lennének konkrét számok, amiket össze lehetne hasonlítani. 
Ami az AMD-s DX implementációt illeti, nem hinném, hogy drasztikusan rosszabb lenne, ha pedig mégis, akkor nyilván már rég kiszaglászták volna, az Nv-é miért jobb, és megcsinálták volna ők is....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2539) deadwing: Nincs véletlen a közeledben/baráti körben véletlen egy 60 vagy 120FPS képességű fényképező, kamera, vagy mobil, vagy bármi?

A gyors monitor és a 290 nálad már adott...
(#2543) daveoff: A szándlkod díjazzuk, eddigi fáradozásod köszönjük.
Grat a ranghoz! 
(#2545) daveoff: Nem csak a monitor input lagja van ám ott, a panelnek is váltania kell, a DVI-on is át kell szaladjon az adat... Ez az összemixelés így sehogysem jó, a kamera képe is késhet a felvétel ideje sem egzakt, nem jó így, teljesen kiszámíthattlan, mi mikor történik. Ha egy kamerával veszel fel kívülről, ott eltűnik a kamera késleltetése, mint probléma, mert a rögzítés azonos pillanatot rögzít a monitoron és géren, és az fogja megmutatni a teljes lagot az egértől a monitorod válaszáig.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

PL. ahogy itt is látszik akamera, és a kontroller is, a végén lassítva remekül látszik a dolog: 
Akkor lennének konkrét számok, amiket össze lehetne hasonlítani. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat a ranghoz!