Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én anno az NV-t ismertem meg az Intelt. Celeront akartam venni AthlonXP helyett, igazi hülye voltam. Aztán kiderült, hogy a másik gyártó jobb, nem kell félni. Ati-t meg egyáltalán nem is ismertem, egyértelműen NV vga-t választottam (MX440
), hisz azelőtt is az volt (TNT2). Pár évre rá egyik haverom mondta, hogy a 9550 az tökjó, 9600 XT szintre lehet húzni (napersze
), így ismertem meg az Atit.Abból indulok ki, hogy az AMD miatt sokkal többször fikázzák, mint istenítik a konzolokat, szerintem ez jó alap.
Nincs ennek semmi összeesküvés illata. Mióta van marketing, az emberek szeretnek kötődni gyártókhoz / márkákhoz, aztán ezt racionalizálni. Ez nem csak NV vs AMD viszonylatban igaz, csak most ez a téma. Az AMD a második gyártó, s egyben az utolsó is. Jóval kisebb piaci részedéssel, termékválasztékkal, CPU fronton gyenge teljesítménnyel. GPU-ban jók, van faja márkanév is, de valamiért mégsem úgy megy a biznisz, mint kéne. Béna a marketing. Jó marketinggel a semmiből is nagyon sokat el lehet adni, lásd ófaubé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hisz azelőtt is az volt (TNT2). Pár évre rá egyik haverom mondta, hogy a 9550 az tökjó, 9600 XT szintre lehet húzni (napersze
), így ismertem meg az Atit.