- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
lezso6 #24771 üzenetére
A nulla marketing nekem is feltűnt. Kezdhetné az AMD azzal, hogy elkezdi a játékokat támogatni. Anno volt egy fellángolás 2013 környékén. Far Cry 3, Tomb Raider, Crysis 3, Bioshock Infinite, Dirt, stb. Most ott tartunk, hogy minden AAA cím nv-s.
Sztem ez alap, az nvidia-nak már 15 éve is volt annyi esze, hogy szénné logózzon mindent, én a régi játékokban is inkább az ő nevüket láttam. Aztán ott volt a Physx, elég erős marketing elem lett, ha az AMD-hez kerül tuti elbaltázzák azt is a nulla marketinggel.Ráadásul nv-nél a kisebb rétegeket is megcélozzák, pl. amikor beletették az opcionális AO-t driverbe vagy lehetett downsampling-t használni kis trükközéssel vagy most az Ansel, amit mondjuk az ingame photography-s gémereken kívül nem sokan fognak használni, de ők megcsinálták. A shadowplay-re is ráéreztek, a videosok nagy része emiatt vett nv-t... Vagy olyan apróságok amikor megjelenik egy nvidia-s cím, akkor feltesznek egy videot arról, hogy miket tettek bele, HBAO, TXAA, stb. Ezt így kell csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest