Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
"És amivel a legtöbbet játszom, a BF4-ben jobb a 290X"
Ezt valahogy meg is kellene mérni. Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete, ne tartsa magában.
Illetve ha kitart a lelkesedés még több játékot bevehetnénk a házi tesztbe, például egy-két gyöngyszemet tavalyról (Hitman Absolution, Crysis 3, Bioshock Infinite stb) vagy idénről (Thief, Daylight) szóval lehet szavazni.
(#2042) hpeter10: Frankó eredmény, azonos órajelen +8-10% a titan/290X pároshoz képest.

(#2063) Zorel: Érdekes ez a CF. Ezek szerint mindenkinél máshogy működik. Én kb egy évig használtam 7970 cf-et és teljesen elégedett voltam a teljesítménnyel. Pedig az egy év alatt volt fent minden fajta driver, tökéletesen ment minddel. Problémám inkább a termelődő meleg levegő mennyiségével és a zajjal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest