Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Malibutomi #16671 üzenetére

    Nyugodj meg ezek csak hardverek.

    Annyi a lényeg, hogy az Nvidia-nal valahogy nem akarnak minden olyan technológiát támogatni azonnal amiknek az elterjedése és használata a játékosok között kétséges azaz nem mozgat meg tömegeket így nem fizetnek.
    Vagy alapból van rálátásuk-információjuk és sejthetően értelmetlen a plusz erőlködés.
    Inkább mintha kivárnának és később lereagálnák az igényeket.

    Esetemben az AMD féle jövőbemutatás a DX10/10.1-es időben vált nevetségessé.
    Anno az itteni fórumon javasoltak alapján vettem egy ATI HD4850-et ami mennyire időtálló, mert támogatja a DX10.1-et. Nvidia-t ne vegyek mert az csak DX10-es kártyákkal van kint a piacon és az milyen elavult lesz ha kijön majd a DX10.1.
    Windows Vista SP 1 frissítéssel Vista-ra elérhető lett a DX10.1, de a dolognak nagyobb volt a füstje mint a lángja. Nem futott és nézett ki jobban az a játék ami támogatta a DX10.1-et... már ha akadt ilyen akkoriban.
    A HD4850-el (helyesebben HD4890) egykorú GTX275-re váltottam ami "csak" DX10-et tudott, de azt nagyon.

    " "A DX12, Vulkan, Async, VR mind szar, egyikbol sem lesz semmi jelentos a kozeljovoben, csak az AMD hypolja" "

    Mivel jelenleg Windows-on kockul a legtöbb ember aki számítógépen játszik így jó, hogy támogatja az NV is az éppen már megjelent és elérhető DX12-őt az újonnan megjelenő hardverével ami nemsokára kint lesz.

    A Vulkan api talán addig lesz életképes szerintem míg az emberek régebbi oprendszert használnak amin nincs DX12.
    Ha csak a saját és a környezetemben lévőket veszem alapul akik játszanak is a gépen, akkor elég sokan megvagyunk Win7-en még jó ideig jelen állás szerint.

    A VR meg egy olyan dolog ami újdonság és érdemes lehet meglovagolni az elején. Egy alapból az előző generációhoz képest erősebb kártyával ezt támogatni is lehet. Így szerintem ez nem okoz akkora meglepetést, hogy ők is rámentek erre.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák