Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Így van, számomra sem haldoklik, én egy kezemen meg tudom számolni, hány AAA címet vásároltam megjelenéskor az lemúlt 10 évben (valójában egy ujjamon is, GTA aktuális változatai), mégis ez idő alatt sokszázezret (talán milliót is) költöttem játékokra. PC excluzív (vagy PC primary) játékokra (MMO-k, szimulátorok, FPS-ek, mostanában népszerű survivalok) ment el a pénz. Szóval a DX12 aktuális hülyeségei engem csak marginálisan érdekelnek, lehet rajta lamentálni, egy fórumon nyavajogni, ennyi. Az ez idő alatt használt játékok közül talán, ha 10% futott az aktuálisan "csúcs" DX verzión, és a maradék 90% talán, ha 10%-ánál hiányoltam, hogy ugyan miért nem használ frissebb motort.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest