Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Így van, számomra sem haldoklik, én egy kezemen meg tudom számolni, hány AAA címet vásároltam megjelenéskor az lemúlt 10 évben (valójában egy ujjamon is, GTA aktuális változatai), mégis ez idő alatt sokszázezret (talán milliót is) költöttem játékokra. PC excluzív (vagy PC primary) játékokra (MMO-k, szimulátorok, FPS-ek, mostanában népszerű survivalok) ment el a pénz. Szóval a DX12 aktuális hülyeségei engem csak marginálisan érdekelnek, lehet rajta lamentálni, egy fórumon nyavajogni, ennyi. Az ez idő alatt használt játékok közül talán, ha 10% futott az aktuálisan "csúcs" DX verzión, és a maradék 90% talán, ha 10%-ánál hiányoltam, hogy ugyan miért nem használ frissebb motort.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest