Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
üzenetére
Lehet de annyit nem er meg arban az a kis plussz
A 390 egy tokeletesen eltalalt kartya, kollegamat sikerult megfertozni, epit kis gepet, eloszor 970-et akart beletenni, mert azt mondtak neki a forumon az okosok hogy az a tuti. Mikor nezegettuk a listat akkor vettem eszre es kerdeztem hogy nem nezte-e meg a 390-et veletlenul. A boci szemeibol megertettem a valaszt, kuldtem neki par linket, mondtam hogy olvasgass, vagy nezd meg az osszehasonlito videokat. Elegge sok melonk volt, uh eltelt eltelt egy ora, amikor annyit mondott: Leadtam a rendelest, 390.Uh nemsokara o is epiti a kis vizes gepet
Szemelyes sikernek elem meg
Feher/fekete/kek masina lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 390 egy tokeletesen eltalalt kartya, kollegamat sikerult megfertozni, epit kis gepet, eloszor 970-et akart beletenni, mert azt mondtak neki a forumon az okosok hogy az a tuti. Mikor nezegettuk a listat akkor vettem eszre es kerdeztem hogy nem nezte-e meg a 390-et veletlenul. A boci szemeibol megertettem a valaszt, kuldtem neki par linket, mondtam hogy olvasgass, vagy nezd meg az osszehasonlito videokat. Elegge sok melonk volt, uh eltelt eltelt egy ora, amikor annyit mondott: Leadtam a rendelest, 390.
Szemelyes sikernek elem meg
Feher/fekete/kek masina lesz