Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
üzenetére
Lehet de annyit nem er meg arban az a kis plussz
A 390 egy tokeletesen eltalalt kartya, kollegamat sikerult megfertozni, epit kis gepet, eloszor 970-et akart beletenni, mert azt mondtak neki a forumon az okosok hogy az a tuti. Mikor nezegettuk a listat akkor vettem eszre es kerdeztem hogy nem nezte-e meg a 390-et veletlenul. A boci szemeibol megertettem a valaszt, kuldtem neki par linket, mondtam hogy olvasgass, vagy nezd meg az osszehasonlito videokat. Elegge sok melonk volt, uh eltelt eltelt egy ora, amikor annyit mondott: Leadtam a rendelest, 390.Uh nemsokara o is epiti a kis vizes gepet
Szemelyes sikernek elem meg
Feher/fekete/kek masina lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 390 egy tokeletesen eltalalt kartya, kollegamat sikerult megfertozni, epit kis gepet, eloszor 970-et akart beletenni, mert azt mondtak neki a forumon az okosok hogy az a tuti. Mikor nezegettuk a listat akkor vettem eszre es kerdeztem hogy nem nezte-e meg a 390-et veletlenul. A boci szemeibol megertettem a valaszt, kuldtem neki par linket, mondtam hogy olvasgass, vagy nezd meg az osszehasonlito videokat. Elegge sok melonk volt, uh eltelt eltelt egy ora, amikor annyit mondott: Leadtam a rendelest, 390.
Szemelyes sikernek elem meg
Feher/fekete/kek masina lesz