Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
palifitom ha valaki leírja a véleményét akkor az már troll? Kb úgy csinálsz mintha ez a topik csak az amd fanoknak lenne, ha megnéznéd nekem is az van............
"Közöm nincs a témához ....,, A teszteket nem én csináltam és nagyon sok esetben elmondják mások is , hogy nincs akkora nagy különbség amekkorában itt sokan regélnek, a jövőt meg majd meglátjuk mit hoz erről addig kár vitázni míg nem ismerjük mit adnak ki.
IreN!CuS
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan, 7nm egyértelműen jobb energia felhasználást tesz lehetővé ezért erről kár is vitázni. Elismerem igazad van viszont az 5900x is szépen be tudja nyalni a 160-180 wattot ám a 7nm res procijával (tapasztalat) szóval az hogy az intel 14nm többet fogyaszt sztem teljesen rendben van,viszont a teljesítménye még mindig nem annyira rossz mint sokan írják ezt alá támasztja rengeteg játék teszt is.
Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest