- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Van nálad egy bug vagy beállítás hiba ezért szer az AMD. Ok. Ha általános lenne amit írsz, akkor miért nincs ezzel tele a jutub és a nagy tesztelők (sok fizetett inteles) miért nem említik sehol? Szerintem előbb derítsd ki mi a gond és fuss neki még egyszer. Nekem 3 intel és 3 AMD tesztgépem van, de sehol nincs ilyen hiba. És sok százat összeraktam mindegyikből, ha ilyen hiba volt akkor megkerestem mi a gond.
"A játékoknál és egyéb máshol sehol nem érzem,hogy annyira villogna az ereje kb az intel is tudta ezt és sztem a mai napig tudja annál aki megvette."
Érzed??? Mérted is? Milyen VGA-d van?Ha továbbra sem vagy megelégedve az 5900-al adok cserébe egy 10900k-t.
Aktív témák
- Apple Music
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Akciós! Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged