Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Apokalipszis
tag
válasz
lovas001
üzenetére
Allcore tuninggal nálam stabilan megy az 5,1, illetve talán az 5,2 is menne, ha szarakodnék még vele. De az 5 kerek szám, jóazúgy.
bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)
Én inteles létemre nem értem az amd/intel vitát most. Mondjuk régen sem értettem. Annyira egyértelmű a helyzet, hogy csak szektuló emberek nem látják. most, JOBB az amd. Aztán ki tudja mi lesz 2 év múlva. Mondjuk az sem bírom, mikor valaki fröcsögve fogalmaz és közben nyilvánvalóan önkielégít az általa ismert előnyök sorolgatása közben.
Milyen jó lenne egy olyan fórum, ahol az emberek uralkodni tudnak egy TÁRGY iránt érzett "szerelmükön", mert ez beteges. Másik ilyen, mikor egy céget gyűlölnek, illetve e mögé bújva hintik a frusztimusztit szerte a világban. Olyanok, mint egy elégedetlen csöves aki rekedten kurv@nyázik bebacva.
Én várom mit lép majd az intel, el sem olvasom a túl hosszú jóslatokat mert nincs értelme. Aztán ha tartósnak bizonyul az amd előnye, a következő upgrade már amd lesz. Kit érdekel ki gyártja, ha jobb.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)