-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Apokalipszis
tag
Lacika112, szerintem ismerkedjetek, az isten is egymásnak teremtett titeket Mercivel ..
-
Apokalipszis
tag
Már intelesként is zavaró ...
-
Apokalipszis
tag
válasz
lovas001 #1733 üzenetére
Allcore tuninggal nálam stabilan megy az 5,1, illetve talán az 5,2 is menne, ha szarakodnék még vele. De az 5 kerek szám, jóazúgy.
bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)
Én inteles létemre nem értem az amd/intel vitát most. Mondjuk régen sem értettem. Annyira egyértelmű a helyzet, hogy csak szektuló emberek nem látják. most, JOBB az amd. Aztán ki tudja mi lesz 2 év múlva. Mondjuk az sem bírom, mikor valaki fröcsögve fogalmaz és közben nyilvánvalóan önkielégít az általa ismert előnyök sorolgatása közben.
Milyen jó lenne egy olyan fórum, ahol az emberek uralkodni tudnak egy TÁRGY iránt érzett "szerelmükön", mert ez beteges. Másik ilyen, mikor egy céget gyűlölnek, illetve e mögé bújva hintik a frusztimusztit szerte a világban. Olyanok, mint egy elégedetlen csöves aki rekedten kurv@nyázik bebacva.
Én várom mit lép majd az intel, el sem olvasom a túl hosszú jóslatokat mert nincs értelme. Aztán ha tartósnak bizonyul az amd előnye, a következő upgrade már amd lesz. Kit érdekel ki gyártja, ha jobb. -
Apokalipszis
tag
2 dolog. az intel maga gyártja a processzorait. Nem fog gépsorokat cserélni, csak ha már a szart is kipréselte a meglévőkből.
A másik az, ha az amd lesz ilyen helyzetben, ők is ezt fogják csinálni. Nem fognak lemondani egy valag pénzről azért, hogy pista meg Józsi jól érezze magát. -
Apokalipszis
tag
sírok már ...
-
Apokalipszis
tag
Azon gondolkodom, kinek a kamuregje lehet
-
Apokalipszis
tag
Peeersze ...
Az a szomorú, hogy haragudtam kicsit az amd fancikra a hülyeségük miatt. Erre ismét bebizonyosodik, hogy ez nem "márka" függő ...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest