- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
CPU fuggo. Intelnel nem... Szoval a lenyeg a lenyeg, van a TR4 -re is valasz, csak konkretan egy katasztrofa az egesz, a ra biggyesztett arcedularol nem is beszelve.
Egyebkent feludito, hogy Intel felhasznalokent szidom az Intelt, es nem vagyok rost megmondani, hogy mi rossz, mi elfogadhatatlan ezen a szinten. Mikozben dicserem a Zen2 -ot, es nem gyozom kivarni a Zen3 -at. Arrol nem tehetek, hogy realitasok talajan maradok, nem vagyok fanboy, es nem is leszek soha. Mindig azt veszem, ami a jobb arra a celra, amire nekem kell. Viszont ugy nez ki, ez az Intel es az AMD topikban sem tetszik ez egyes embereknek, akikte a fanboy szo tokeletesen passzol. Szerintem szep dolog a markahuseg, de ez nemelyeknel mar ovodas szint.
Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest