Hirdetés
- OLED monitor topic
- Bezár az Anandtech
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lenoma
aktív tag
válasz
#90211072 #1540 üzenetére
- Ha már ez egy prohardver forum talán akkor prohardver cikket nézzünk meg róla:
https://prohardver.hu/hir/szepen_tartja_turbo_orajel_core_i9-10900k.htmlNem oc csak turbo, 240mm-es vízzel is throotingol, mert 235W-ot eszik...
- Amiket írogatsz max egy intel fan fogja elhinni.
- 2 gépet használok napi rendszerességgel, az egyik Inteles a másik AMD-s.
- Én is éves szinten számítom a számlákat. Én évente 3000Kw áramot fogyasztok, mert 24/7-ben itthon vagyok és nagy a ház.
- Amúgy számomra a zajtalan gép a legfontosabb, ezért mindkét CPU-n tuning hűtő van ultrahalk leszabályozott ventivel és közben alulfeszeltek a CPU-k.
Mindkettő 40W-ot eszik kb játék alatt.
Az egyik egy L5430, a másik egy R5 3600. A sebességüket nem vettem vissza.- Átlag felhasználónak továbbra sem számit a single core teljesítmény pár %-os különbsége, a játékok amúgy is jónéhány magot használnak.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Bezár az Anandtech
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest