Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Csak nevében van M1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én ha felmegyek a youtubra beírom hogy pl ryzen5 3600 vs i7 8700k csak olyan teszteket dob ki ahol az intel jobban teljesít. Persze játékok alatt, mivel én leginkább csak arra használom a pc-t, így nálam az a fontos, lehet videovágásban vagy tömörítésben tényleg jobb az emlitett AMD. Így van ahogy írtad hogy az intel processzorok mindig jóval drágábbak is és foglalat cserével is jár egy újabb fejlesztés, ezért is voltam sokáig AMD-s, aztán átmentem intelre és itt ragadtam. Nagyon nyomós indok kéne hogy újra visszamenjek a pirosakhoz. A pénz eléggé az, meg ha megtehetném akkor már olyanra mennék amihez a wraith hűtő jár alapból. Intel még mindig ugyanazt a szar szutyok hűtését csomagolja 200 éve a processzoraihoz
. Képtelenek tovább lépni.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Csak nevében van M1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Képtelenek tovább lépni.