Hirdetés
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én ha felmegyek a youtubra beírom hogy pl ryzen5 3600 vs i7 8700k csak olyan teszteket dob ki ahol az intel jobban teljesít. Persze játékok alatt, mivel én leginkább csak arra használom a pc-t, így nálam az a fontos, lehet videovágásban vagy tömörítésben tényleg jobb az emlitett AMD. Így van ahogy írtad hogy az intel processzorok mindig jóval drágábbak is és foglalat cserével is jár egy újabb fejlesztés, ezért is voltam sokáig AMD-s, aztán átmentem intelre és itt ragadtam. Nagyon nyomós indok kéne hogy újra visszamenjek a pirosakhoz. A pénz eléggé az, meg ha megtehetném akkor már olyanra mennék amihez a wraith hűtő jár alapból. Intel még mindig ugyanazt a szar szutyok hűtését csomagolja 200 éve a processzoraihoz
. Képtelenek tovább lépni.
Aktív témák
- ARMA Reforger
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest