- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én ha felmegyek a youtubra beírom hogy pl ryzen5 3600 vs i7 8700k csak olyan teszteket dob ki ahol az intel jobban teljesít. Persze játékok alatt, mivel én leginkább csak arra használom a pc-t, így nálam az a fontos, lehet videovágásban vagy tömörítésben tényleg jobb az emlitett AMD. Így van ahogy írtad hogy az intel processzorok mindig jóval drágábbak is és foglalat cserével is jár egy újabb fejlesztés, ezért is voltam sokáig AMD-s, aztán átmentem intelre és itt ragadtam. Nagyon nyomós indok kéne hogy újra visszamenjek a pirosakhoz. A pénz eléggé az, meg ha megtehetném akkor már olyanra mennék amihez a wraith hűtő jár alapból. Intel még mindig ugyanazt a szar szutyok hűtését csomagolja 200 éve a processzoraihoz
. Képtelenek tovább lépni.
Aktív témák
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest