Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
MiklosSaS #1278 üzenetére
Én is ebbe az irányba próbálom terelni, de egyelőre a maximalizmusa nem engedi a rizsa oldalra. Pedig pofonegyszerű: X570, R7, Wraith Prism, ami fújja a levegőt a vrm-re is vagy méregdrága aio, ami ha jól tudom max egy delidelt 9700K-nál lenne olyan hűvös, hogy megtérüljön a befektetése. (itt lehet hogy nagyot tévedek, javítsatok ki, ha igen). Az ár-érték arány innen nézve egyértelmű a két opció között, mégsem tudom meggyőzni. I5 7600k lenne a leváltott proci egyébként, szóval eleve a kék oldalról akartam áthúzni a vörösre, ami nem könnyű feladat.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest