Hirdetés

Aktív témák

• kireka

tag

válasz Krisz.255 #1118 üzenetére

a8 9600? Ha valoban arra az IGP teljesitmenyre van szükség amit az nyújtani tud...de a proci elég csapnivalónak látszik és a "négy" mag sem tud mit kezdeni a G proci 2 magjával.
    Ha jól látom ez 2 modulos, még a windows is 2 mag 4 szálnak ismeri fel ha jól rémlik, szóval nem négy mag csak annak hívják, hívhatnák 2 gyenge mag +SMT nek is, csak ugy rosszul hangzik.

A G4560 ellenben egy jó proci még az i7 vásárlók is kénytelenek elismerően bólintani.

Ha van esély a későbbi fejlesztésre akkor egyértelműen AM4. Most vettem egy R3 2200G-t és rápattintottam a 10 éves hőcsöves toronyhűtőmet az x2-4400+ procimról... Ez micsoda??? Nem akartam elhinni!
    AMD-nél más szelek fújnak javitsatok ki, de AM2 az DDR2 aztán az AM3 DDR3 és most a AM4 a DDR4. Volt néhány vakvágány, de egyébként csak akkor váltottak amikor már nagyon égette a talpukat a talaj, azaz uj memóriaszabványhoz nyilván kötelező az alaplapcsere, de a hűtők kompatibilitása máig megmaradt (a füles-karos verziónál).

A 2200g jól muzsikál,youtube 4k (VP9) videók egyidejű lejátszását kiröhögi szoftveres és hardveres lejátszás esetén is (csak azért irom mert eddig a 1080i is problémás volt az i3-on) , GTA 5 720p élsímitással normál-high-on stabil 50fps vsync-el 70 % igp + a proci terhelés és olyan lag mentes, azonnali az irányítás amit még egy gépem sem tudott.

Aktív témák