- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC3D Gold Award, Titan X teljesítmény
Guru3D recommended, beast, "Overall we can certainly recommend the Radeon R9 Fury X if it fits your budget."
TechPowerup highly recommended, egyedül ők írtak ha jól láttam pumpa vinnyogást.Nem mondom hogy maradéktalanul elégedetten csettintettem, de jó kártya ez, hozza ami várható volt (stock 980 Ti és Titan X tempó), főként magasabb felbontásokon, tuningról még nincs igazi infó, hisz talán még voltage locked.
Szóval az van amit mondtam, az árában teljesít. Nagy meglepetések, disney mesék idén sincsenek egyik oldalon sem.
players111: nem viccelek... idézek... meg amúgy hasonlítgassuk már össze 3dmark 2011-ben, sőt 3dmark 2007-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest