Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz HSM #3319 üzenetére

    Hidd el nekem, hogy a DX9-es Blizzard játékokban édeskeveset számít, hogy 640*480 low-on vagy 4k ultra-n nyomod, annyira mininálisak az effektek. Kb intel igp-ig kell "lealjasodni", hogy érdemben számítson a grafikai minőség.

    Egyelőre elvagyok a 4770k-val, bár egyre gyakrabban piszkálok vele 4k videókat - pl deshaker-rel, ami 4 intel magon félúton van a tetűlassú és a szánalmas között. Az alternatívák közt van régi, még tuningolható, lga1366-os xeon-pár (ehhez Paks mellé kéne költözni+saját hűtőtornyot üzemeltetni), a 6950x (ehhez meg kéne durrantani a Ft Knox-i készlet min. felét), egy modern dual-xeon rendszer (ehhez is) és az 1700x. Utóbbi videófeldolgozásra már ideálisnak látszik, SC2-re még nem tökéletes (bár tegyük hozzá, mérföldekkel jobb az FX-eknél!!). Egyelőre nem sürgős a dolog, remélhetőleg 2017-tel elkezdődik az új procik adok-kapok-ja, mint pl amit 2003-2007-ben láthattunk.

    #3321: az APU-k komoly multithread munkára felejtősek, de reméljük CPU is készül majd nagyobb teljesítményre kihegyezett node-on.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák