Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello ryzen fejűek!
A napokban megadta magát a B350-es lapom (hehe), viszont havertól "bundle"-ben vettem egy B450-es hurka lapot, meg egy 2600x-szet. A lap egy Gigabyte b450m ds3h full fapad, de nem gáz hát ez ennyit tud. Ránéztem az OC-ra hát kb 2 fesz állítási lehetőség van azt kifújt xD. Na mindegy, kérdésem annyi, hogy ezek a maximum fesz. értékek-et mennyire "ajánlott" betartani? Ha jól olvastam akkor 1,45V a proccnak, socnak meg 1,2V körül. Na én jelenleg 4175Mhz-n járatom terhelés alatt 1,416V-tal (vagy éppen ahova eldobja LLC-t nem láttam a lapon), és 1,25-26V SOC-cal.10 perce fut a Cinebench R23 70 fokot nem éri el a proci.A kérdésem annyi lenne, hogy ezekkel a "nagy" feszekkel mennyire kell vigyázni? Én mindig úgy voltam vele, hogy amíg be van hűtve nincs gáz, viszont ilyen kis csíkszélességgel nem nagyon volt még dolgom.FX-szet hajtottam 1,56V-tal 5Ghz-n mai napig meg köszöni szépen, de ugye az egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest