Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
" És az Msi sem az a, nem tudom ... Régen
szarinstabil volt. Most meg, a 300-as még nem jó, az 500-as meg már nem. "speciel a 300-as MSI -k vedelmeben emelnek szot, nekem van 1 Tomahawk B350 , 1 Pc-mate , tovabba a csaladban 1 Mortar max ( mondjuk ez B450 ) es meg1 Pc-mate. Egyedul a Tomahawkommal volt olyan problemam, hogy ha nekialltam tuningolni, akkor elmelegedett a vrm.
ugyhogy ez a lap most oc nelkul fut, 2700-as procival napi szinten melora es tvnezesre hasznalom, kedden 1 hetes uptimeval kapcsoltam le, mert mentem videkre.
a tobbivel sincs gond.
* ja meg a corsair 3000 V5.20 -at nemszeresse, amiota azt eladtam volt itt mar majdnem mindenfele ram, es a Mateban hibatlanul ment is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest