- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Ez a legtöbb amit BIOS mod nélkül ki tudok hozni a VGA-ból.
+96mV se tüntette el a bónuszkockákat, de legalább stabilan lefutott többször is.
Itt már hallgattam rád, és csak az egyik futott, köszi.Igen, pont ezért szemeltem ki mind a kettőt. ~300 wattig passzívak tudnak maradni. Tetszik az RM650i corsair linkje.. Szükségem nem lenne 650 wattra, de a sok okosság nagyon tetszik.
(#13627) fules
Ezz csak epénisz mutogatásSzerintem 1380/2100 körül lesz az ideális, ott még plusz feszültség nélkül is elszaladgált hiba nélkül (vagy csak nem vettem még észre) Hangban pedig "Ez most megy?
"
A fenti tesztek alatt már volt hangja, kb. olyan mint mikor a gyári hűtő ment 50-60%-on. Mikor még a szélzaj pont elnyomja a motorhangot.. csak ügye más a teljesítmény.(#13631) Renok
Szia!Én most feltettem, mert pont benne vagyok a dologban így nem tartott semeddig. a Relive elfogadta, hibát nem észleltem (azt se tudom még, hogy miben lett jobb) Szerintem felteheted ha akarod, de ne az MSI programjával mert attól nekem lehalt a kártya amivel megnyertem a vga lehúz-bios igp first-csökkentett mód-vga letilt-újraindít-atiwinflash kört. De neten fent van a bios, megbízható helyen.
(#13637) HSM
"Módosított BIOS-al ritkán lehet konstrukciós hiányosságokat megfelelően helyrehozni."Nah ez a bajom nekem is.. Úgy terveztem, hogy milyen tuti lesz majd ha a VGA magának szabályozza a radin lévő 2 ventit. Át is írtam a biosban az -általam annak vélt- értékeket, de nem történt semmit. Ugyan úgy 57 foknál kapcsolt. Feltettem a gyári biost, golndoltam majd a wattman. A nagy frászt, azzal se tudtam változásra bírni.. hiába lőttem be a célhőmérékletet 45 fokra, úgyan úgy 57-nél kapcsolt.
Remélem, hogy pont ezt javítja ez az új a bios.(#13641) TechN7ne
Ráadásul a legkegyetlenebb körülmények között. BF4 még megközelíteni se tudta azt a hőfokot... ő 41-nél megállt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Reklámblokkolók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest