Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

válasz HSM #13629 üzenetére

Ez a legtöbb amit BIOS mod nélkül ki tudok hozni a VGA-ból.
    +96mV se tüntette el a bónuszkockákat, de legalább stabilan lefutott többször is.
    Itt már hallgattam rád, és csak az egyik futott, köszi. :R

Igen, pont ezért szemeltem ki mind a kettőt. ~300 wattig passzívak tudnak maradni. Tetszik az RM650i corsair linkje.. Szükségem nem lenne 650 wattra, de a sok okosság nagyon tetszik.

(#13627) fules:))

:R
    Ezz csak epénisz mutogatás :D Szerintem 1380/2100 körül lesz az ideális, ott még plusz feszültség nélkül is elszaladgált hiba nélkül (vagy csak nem vettem még észre) Hangban pedig "Ez most megy? :U"
    A fenti tesztek alatt már volt hangja, kb. olyan mint mikor a gyári hűtő ment 50-60%-on. Mikor még a szélzaj pont elnyomja a motorhangot.. csak ügye más a teljesítmény. :)

(#13631) Renok
    Szia!

Én most feltettem, mert pont benne vagyok a dologban így nem tartott semeddig. a Relive elfogadta, hibát nem észleltem (azt se tudom még, hogy miben lett jobb) Szerintem felteheted ha akarod, de ne az MSI programjával mert attól nekem lehalt a kártya amivel megnyertem a vga lehúz-bios igp first-csökkentett mód-vga letilt-újraindít-atiwinflash kört. De neten fent van a bios, megbízható helyen.

(#13637) HSM
    "Módosított BIOS-al ritkán lehet konstrukciós hiányosságokat megfelelően helyrehozni."

Nah ez a bajom nekem is.. Úgy terveztem, hogy milyen tuti lesz majd ha a VGA magának szabályozza a radin lévő 2 ventit. Át is írtam a biosban az -általam annak vélt- értékeket, de nem történt semmit. Ugyan úgy 57 foknál kapcsolt. Feltettem a gyári biost, golndoltam majd a wattman. A nagy frászt, azzal se tudtam változásra bírni.. hiába lőttem be a célhőmérékletet 45 fokra, úgyan úgy 57-nél kapcsolt.
    Remélem, hogy pont ezt javítja ez az új a bios. :B

(#13641) TechN7ne

Ráadásul a legkegyetlenebb körülmények között. BF4 még megközelíteni se tudta azt a hőfokot... ő 41-nél megállt :D

Új hozzászólás Aktív témák