- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Szia.
Az egy blower hűtésű kártya, szóval arra ne számíts, hogy halk és hűvös lesz.
Sapphire-ból a Nitro ajánlott, de az sajnos 70 körül van jelenleg.
Ha nem szeretnél 65-nél többet kiadni kártyáért akkor próbáld be a referencia Sapphire-t, vagy vadássz HA-n valamit. Itt van 61-ért 2 év garis Nitro.Vagy ha mégis hozzá tudsz még csapni 5 ezret, akkor a vizeseknél kapsz MSI Gaming-et ingyen Hitman játékkuponnal. Most messze ez a legjobb ajánlat egy RX 470-ért. [link]
[ Szerkesztve ]
-
$R64
tag
Hi all!
RX470 erről a kártyáról mi a véleményetek?! (nemrég befürödtem egy gigabyte rx470-el) Olvastam, hogy msit, sapphiret ajánljátok többet, utóbbiból ez a belinkelt versio jó? Nyilván az ár miatt nem akarok fentebb menni (65 a keret) -
HSM
félisten
válasz Hobbbyt #13581 üzenetére
Jól látom, HDD+víz? Nekem már légen is a leghangosabb/idegesítőbb dolog a gépben az 5400-as halk winyóm volt...
Amúgy korrekt.(#13583) sakal83: Gyári kártyán? Szerintem csak gondja lehetne belőle. Mondjuk vicces, hogy a sok flanc mellett az Asusnak nem sikerült dupla BIOS-t tenni rá....
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Jönnek a fölösleges baszogatások . A CPU hűtő miért ilyen ferde?
-
HSM
félisten
válasz Apone33 #13576 üzenetére
Mármint a windóz újratelepítésére gondoltam. Nekem egyszer kellett a DDU egy béta BIOS után még nagyon régen, de csak rosszabb lett tőle a helyzet... Ha akkor is bohóckodik, akkor sanszosan kártyahiba.
Persze, ha akad másik winyó/rendszer/gép tesztelni az is jó...[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
Leszedtem a dirver ddu-val meg az asus progiját töröltem. Ha feltelepítem a dirver, mindegy hogy melyik, próbáltam régebbit is újraindítás után befagy a kép utána írja, hogy az illesztőprogram nem válaszolt majd helyreállt, meg a wattman problémák miatt alaphelyzetbe állt. Állandóan ezt csinálja, míg végül jön a kék halál.
Play Hard!!!
-
menpee
aktív tag
Csak engem ért újdonságként hogy van már sima Nitro változat is 480 4GB-, 470 8GB- és 470 4GB verziókból? Nincs RGB LED, felfelé van fordítva a tápcsati, a 470-eken nincs hátlap és mind 23 centis kiszerelésű. A kisebb PCB-vel gondolom a VRM rész is változott (4 fázis max.?) gondolom.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz TechN7ne #13562 üzenetére
Csak 3dmark11 van, mert azzal szoktam összehasonlítani a kártyáimat. Ez a teszt meg nem tudom mennyire ad valós képet új kártyákkal. Próbáltam keresni RX-el eredményt reménykedve, hogy utolérik, de szerintem esélytelen.
Érdekességképp linkelek R9 290-ről és GTX 960 4GB-ról is. Mind tuningolva volt, de látszik. Kíváncsi leszek melyikhez lesz legközelebb.
Proci ugyan mindegyiknél más volt, de lényegtelen Graphics Score szempontjából, gondolom ez egyértelmű.
-
menpee
aktív tag
válasz Grave_444 #13561 üzenetére
Akkor sima ügy
Gondolom moduláris tápot tervezel meg egy kis fúrást-faragást a ház körül.Én a Sapphire-t javasolnám, de ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz. A ház tetejére is fogsz faragni ventit? Eléggé gyenge a szellőzés odafent a kártyának a tapasztalatokat olvasva.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Apone33
őstag
Kölött a tuning. Röviden 1450-es gpu-val kifagyott a primal bench. Azóta folyton azt írja, hogy a képernyő illesztő nem reagált majd sikeresen helyreállt. Meg, hogy a wattmanba visszaállt minden alapra. Már leszedtem ddu-val a dirvert és újra telepítettem, de ez sem oldotta meg a gondot. A gpu is alapon van, de folyton ezt csinálja, befagy a kép, utána elmegy majd vagy visszajön vagy kék halál. Ötlet?
Play Hard!!!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Grave_444 #13558 üzenetére
Esetleg ha vannak tesztek amiket csináltál a 970-el ,úgy tudunk viszonyítás alapot adni szívesen.
Én nagyon szeretem a kártyát ,3 hónapja kb. hogy megvan ,de azóta használom ,halk ,stabil ,stb. ,driver gondjaim sem voltak.
Mostani játékok is magas beállítások mellett 60fps legalább megvan ,mondjuk én be is szoktam kapcsolni a korlátot ,online csak a gta t tolom.Olvasgasd vissza a fórumot többet nem tudsz tenni ,én személy szerint a 470-ből csak MSI-t ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz menpee #13559 üzenetére
Az előlapi panel nem gond, azt simán meg lehet oldani hogy ne legyen útban.
ATX táp lesz valószínű és hidd el el fog férni.Az érdekelne a Sapphire, ASUS és Gigabyte kártyákkal van-e valami probléma az előzőn kívül vagy csak a topiklakók nem szimpatizálnak a márkákkal? Gondolok itt Giga undorra.
-
menpee
aktív tag
válasz Grave_444 #13546 üzenetére
27 centi?
SFX táppal a 25 centis kártya csak az égiek áldását követően ment be. A Nitro-nál lehet is ebből probléma, mivel a 24 centis kártyának hátul van a tápcsatlakozója, így arra is kell számolni távolságot.
Az Asus Strix 24,2 cm, az XFX összes 470-e 24 cm, a Giga 23,2 cm tápcsati felfelé irányítva mindenhol.A 470 egyébként nagyon fog hasonlítani a 970-es emlékeidben élő élményekre.
Látom, már írtad a 25 centit azóta, de a hsz nagy része attól még érvényes
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz távcsőves #13554 üzenetére
De igen arra gondoltam. Csak annyi minden van a fejemben nem figyeltem.
TechN7ne Azzal csak az a baj nem biztos, hogy beférne. Mivel ITX gépbe lesz számít a hossz, mint már említettem. 25cm körül kéne maradni és idle passzív kártyánál. Az ilyen se rettent el a márkától amúgy. Ha kell írok rá új biost és addig próbálom a drivert, amíg nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz sakal83 #13548 üzenetére
Jelenleg nincs asztali gépem, szóval a nulláról építeném. Volt 970-em, amivel meg voltam elégedve, ezért kérdeztem. Gyengébbet nem igazán szeretnék tőle, de sokkal többet költeni se, mint 60-70k.
Újonnan meg jó áron vannak az RX470-ek, de ha inkább gyengébb, mint erősebb vagy azonos keresek aprón majd 970-et. Azok húzva kb 1080 szinten vannak.Gigabyte G1 RX470 vagy Sapphire Nitro? Esetleg ASUS ROG STRIX?
480 többet fogyaszt, általában hosszabb is, egyelőre elég lenne 4GB-os kártya.
FHD-n élsimítás nélkül gondolom elég lenne, a 970 elég volt mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz Apone33 #13549 üzenetére
1400-ig szinte mind elmegy, ha másképp nem, akkor sok plussz feszültségel és ami ezzel jár. Tovább már csak a jobb chipek, és az 1500 már csak álom. Stabilan értem, nem csak egy print screen erejéig.
1350mhz környéke ami az ajánlott customoknak még alulfeszelve is szokott menni.
[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
Tuningban kb mennyit bírnak az rx480-ak? Nálam jelenleg 1400gpu-val megy, azt tartja mindenhol. Tovább még nem néztem.
Play Hard!!!
-
sakal83
addikt
válasz Grave_444 #13546 üzenetére
470 4gbhoz kepest van tapasztalatom. Csak az msi rx470re cserelnem a helyedben de 2-3ftnal nem fizetnek ra tobbet.
De ha nem csak a kíváncsiság hajt akkor hagynám a 970et. Nincs erzekelheto kulonbseg. Leszámítva azt hogy a régebbi jatekok szarabbul futnak a 470en. De egy két új mar jobban.
Ezek mind egyszintu vgak. Az előrelépés neked a 1070.
470-bol msi.
27 cm alatt az xfx 480 8gb rs sem rossz minden hiresztelessel ellentetben
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Valakinek van viszonyítási alapja egy GTX970-hez képest milyenek ezek a kártyák? 470 4GB, 480 4GB.
Teszteket láttam, saját mérés érdekelne.470-ből mik az ajánlott típusok? Sapphire és az MSI, esetleg XFX?
Raijintek Metisbe lesz majd egyszer, korlátozott a hossz.
27cm körül lehet max, de jó lenne rövidebb és a tápcsatinál előny, ha oldalt van. -
SzlobiG
félisten
Ez a Far Cry Primal azért megizzasztja a VGA-t ultra-n a nagyobb tereken nincs meg a 60fps, de very highon már szépen fut.
-
M4XP4YN3
tag
válasz Simi37 #13543 üzenetére
Meg fogom próbálni másik böngészővel. Hardveres gyorsítást hogyan kapcsoljam ki? Egyébként, néztem videót Microsoft Edge böngészőben, és újraindult a gép atikmpag.sys hibával, most erre keresek megoldást.
Azt olvastam egy külföldi oldalon, hogy a Windows szeret ilyet csinálni AMD kártyákkal, és hogy a Microsoft dolgozik az ügyön, hogy ezt kiküszöböljék.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz M4XP4YN3 #13542 üzenetére
Hát voltak idők h krómmal össze vissza bugolt itt mindenkinek. Próbáld meg h firefoxot használsz vagy kikapcsolod a hardveres gyorsítást. (Egyébként írtam h krómmal esélyes h nem lesznek barátok)
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
HSM
félisten
válasz Bugfix1984 #13539 üzenetére
Alaplap-IGP?
-
aktív tag
Sziasztok !
RX480 Strix csinálja, hogy 3 display esetén,mind FULL HD, a gép kikapcsolása után, újra bekapcsolásnál nincs kép, majd kártya kivesz és újra betesz ismét jó !Ötlet?
-
addikt
válasz GhanBuri Ghan #13537 üzenetére
így jár aki nem teljesíti azt amit leír
A pcx-et hagyjuk jó hogy le nem köpnek a boltban az eladók
ha ingyen adnák sem kéne tőlük semmi
ilyen hozzáállást csak szlovákiában tapasztaltam ha megszólalsz magyarul[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
M4XP4YN3
tag
Sziasztok! Felraktam a szeptember 21-es drivert, most olyat csinál, hogy netezés közben beáll a kép, nem reagál a kurzor, meg semmi néhány mp-ig, aztán visszajön a kép minden okés egy darabig, majd egy idő után megint ezt csinálja. Ezt mi okozza?
-
addikt
válasz JegesEmber20 #13532 üzenetére
iponnál olcsóbbak + a vizesek adnak hozzá egy civ6 játékot
a pcx-nél meg nem vásárlok(#13534) JegesEmber20:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
most hívtam a vizeseket a kedd de. megrendelt 1-3 napra ígért vga csak hétfőn lesz fogható
egész hétvégén igpézhetek[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz Scholes9 #13491 üzenetére
(#13497) távcsőves Úgy-úgy.
(#13493) Pepeeeee
(#13494) lacus83
(#13499) TechN7neSok ez így egyszerre külön-külön így inkább egybe leírom az egészet és mindenki kiválogatja az infót amire kíváncsi.
Szóval.. kezdjük azzal, hogy régóta titkolt vágyam egy vizes rendszer. Eddig nem volt, most építek -folyamatos jelentben- Amikor vettem az MSI RX480-at még nem tudtam, hogy vizezve lesz. Akkor pusztán a számomra legjobbat akartam, amit meg is kaptam.
Egy CM 690 II házam van, eredetileg 2 gyári +1 ventivel ment éveken át. A ref. HD5850 után MSI R9 380 Gaming lett.. a közte lévő ~4 évet ~3 év laptop és ~1 év passzív i7 4790 IGP töltötte ki. Teljesen elégedett voltam, velük.. azt tudták amit akartam. (AutoCAD, ArchiCAD, AxisVM stb.) A Heroes3, Diablo2, Dungeon Keeper2, Settlers4 és kortársait a mai napig élvezem. Ezek akkor is mentek.
Nem olyan rég, végelgyengülésben meghalt a 2 gyári házventim és a haláltusájuk alatt annyira hepciás lettem a zajra, hogy az új ventik beszerzésénél elsődleges szempont volt, hogy halkak legyenek. (2 Noiseblocker meg 2 Akasa kapott munkát nálam, plusz egy Scythe Kaze Master Flat II venti szabályzó, direkt annak a jegyében, hogyha nem kell -idle- akkor az összes ventit ki tudjam kapcsolni.) Ez szépen működött is.. viszont terhelés alatt eljutottam arra a pontra, hogy vagy hagyom a VGA forogni a saját levéb.. levegőjében és hagyom befűteni a PC házat amivel a passzív CPU hűtés is aktivizálja magát vagy jobban járatom a házventiket. Mind a 2 megoldás jelentős hanggal jár, így kerestem a megoldást. Arra jutottam, hogyha a VGA hőjét egyből kiviszem a házból, akkor a CPU bírni fogja passzívban, és a ház ventiket se kell helikopter módba kapcsolnom. Ez volt az a pont ahol víz lett.
Próbáltam eladni az MSI-t és venni egy ref 480-at amire tehettem volna egy FC blokkot, de sikerült racionálisan végig gondolnom a dolgot és arra jutottam, hogy :
1, a ref. RX 480 később csak nagyon nyomott áron lesz eladható.
2, az RX 480 FC blokk lényegében eladhatatlan lesz, hiába került újonnan 35e -be. (maximálisan aránytalan)
3, az MSI RX480 a lehető legjobb választás az univerzális Blokkra, mivel csak és kizárólag ez az egyetlen egy VGA a piacon ahol KÜLÖN van hűtve a VRAM és VRM így ezeknek a hűtéséről nem igazán kell külön foglalkozni.
4, Az MSI engedi a hűtés cserét ha nincs fizikai sérülés, és nem vezethető vissza erre a hiba. (hivatalos MSI álláspont, a matrica csak a bénákat figyelmezteti hogy eddig, s ne tovább)
5, Eladásnál ez akkor is egy MSI RX480 Gaming X 8G lesz.. ami bizonyosan keresettebb lesz.A rendszerem most úgy fog kinézni, hogy D5 pumpa, uni. Blokk, a VGA PWM jelen keresztül fogja szabályozni a radin lévő 2db. 14 centis AKAS ventit. (amik eddig a ház tetején voltak-lesznek)
Ezzel kiiktatok 4 ventilátort a rendszerből. (2db VGA 1 db CPU +1 házventi amit a VGA passzív hőke miatt járattam) Reményeim szerint a terhelés melletti hangja is alig lesz magasabb mint idle.Este lesz végeredmény meg kép.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
travix
aktív tag
válasz zolee1984 #13525 üzenetére
értem köszi, lehet majd megcsinálom, olvasgattam neten az OC verziónak 2 biosa van, egy korai és egy későbbi. A későbbi sajnos ami ilyen visszafogott, hogy 70 fok max temp meg max 25% power, de a régebbiben nincsenek ezek, ha minden igaz akkor arra fogom flashelni
de nem értem, mert amugy egész jó kártya lenne, csak a gyári biosa katasztrofális
[ Szerkesztve ]
-
ati700
csendes tag
válasz travix #13519 üzenetére
Lekaptam még , így -24mV,át tettem 1250/1650.Vissza vettem az árnyékot high-ra és tettem 60fps lock-ot. Most beton stabil. Egyébként engem nagyon zavar hogy ennyit kell piszkálódni hogy normálisan menjen.. cserélgetni most nincs energiám még 1 hónapot kártya nélkül plusz levelezgetés.Jelenleg így maradt és köszönöm mindenkinek!
zolee1984: Érdemes lenne nekem is azt megpiszkálgatni?
[ Szerkesztve ]
-
zolee1984
senior tag
válasz ati700 #13518 üzenetére
Az csak egy tüske a fogyasztásban néha megesik mindegyiknél
Azért nem bírja tartani az órajelet mert ez a nyamvadék 85 wattos fogyasztásra van állítva gyárilag +25%-al se jön ki a 120watt amit fogyasztania kéne
Meg ugye a gyári 60 fokos temp target az valami vicc
Ezek miatt droppol annyira
Én 75 fokra állítottam
És a biosban 100wattra állítottam a fogyasztási limitet
És 50% power limitet engedélyeztem
Egyedül a furmark droppol de az nem is baj
Viszont így az utolsó 2 driver nem megy fel mivel nem gyári a bios
Nekem -48mv-al megy igaz 1225-ön nem az oc van nekem[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
-
-
ati700
csendes tag
WItcher 3 pár perc
Képfeljavítás opcióban minden csutka,általánosban textúra,árnyék,felbontás ultra a többi high , hairworks off,v-sync off.-18mV,+25% Power limit , 1270/1650
ncc1701 : Abszolut nincs szándékomban tuningolni.Ez a gyári OC-s órajele.De az 1250/1650 az alap és azt sem tudja mindíg tartani.
Az a fogyasztás nem tudom hogy jött elő
[ Szerkesztve ]
-
zolee1984
senior tag
válasz ati700 #13514 üzenetére
Feszeld alul úgy nem fogja vissza venni meg told ki a power limitet maxra sztem
Bár én átírtam a biosát, hogy meg se próbáljon droppolniTravix: én 75-re raktam a temptargetet így nem esik az órajel és nem írja felül a bios az tuti
Azért merem állítani mert láttam a biosát miközben szerkesztettem és ahoz nem nyúltam csak a fogyasztási értékekhez[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
-
travix
aktív tag
Figyelmeztetnék mindenkit, hogy az ASUS STRIX RX 470 OC 4Gb (ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING) az egyik legrosszabb kártya amivel valaha találkoztam. Itt nem kell nagyon rosszra gondolni, mert működni működik, DE a boost órajelet nem tartja meg még a power limit növelésével sem amit maximum 25%al növelhetsz és lehet itt okoskódni, hogy az alap órajelet kell nézni ami 900 körül van, de mégis mit számít amikor másik gyártó pl. MSI úgy oldja meg, hogy az ő kártyájuk tartja a boost órajelet. Másik dolog ami még bosszanóbb, hogy 70 celsiusfoknál leveszi az órajelet 300mhz-ra, így az fps szám a harmadára csökken. Elég jó hűtője van, de 80%on pörgetve a hűtőt is eléri a 70 fokot , ami egy vicc azt nézve, hogy régi kártyák 90-95 fokig mehettek hiba nélkül. És mielőtt jönne valami okoska, hogy át kell állítani a temp limitet, hát átállítóttam, de a kártya BIOSa felülírja, szóval teljesen mind1 mit adsz meg neki. Szóval nem ajánlott az asus ebből a kategóriából.
ati:
olvasd amit írtam, a legjobb amit tehetsz hogy msi aferburnerrel alulfeszeled és 18 mV-ot elveszel belőle, de akkor jársz a legjobban ha visszaviszed, mert egy sz@r
ja és msi afterburnerben-->settings-->unlock voltage control[ Szerkesztve ]
-
ati700
csendes tag
Sziasztok! Már pár embert megkérdeztem a problémámról és ide irányítottak. Van egy ASUS RX 470-em konkrétan ez : [link]
A problémám az hogy a GPU freki ingadozik , néha kevésbé ,néha nagyon alacsony.
A Konfigom : [link]
Mondták hogy alulfeszeléssel megoldható, viszont magamtól ezt nem akarom babrálni. Annyit tudtam csinálni hogy MSI Afterburnerben adtam neki +25%Power limitet amivel mérséklődött az ugrálás de nem szűnt meg.
Jelenleg 1270/1650-en használom. Eddig ez a 2. RX470-esem, az első egy MSI volt ami abnormálisan melegedett majd pár nap után feladta , gari levélben "zárlatos lett". Helyette kaptam ezt. Viszont az MSI példánnyal nem volt ilyen freki ingadozás abszolut.Előre is köszönöm a segítséget! Válaszokat várom.
-
szabadoslac
tag
Üdv. Urak
Szerintetek egy fm2+ 7800 as proci mellé hogy menne egy rx 480 8 gb. Megbírná? A ram 2133 mhz es.
Előre is köszi
-
sakal83
addikt
válasz Csupingo #13508 üzenetére
Igen, én is aktív elosztóra gondolok, de drágább a leves...
Még Az alaplapi HDMI-ben bíztam, ami működik is, de a Multi GPUt bekapcsolva -30% teljesítményt okoz az RX480.nak
Árban meg ugyanott vagyok, ha veszek egy optikai kimenetes lapot. Még szerencse, hogy egy hónapja vettem a lapot és mondtam magamnak, hogy á minek optikai...
-
HSM
félisten
válasz sakal83 #13502 üzenetére
Ez kellemetlen.
Másik ötlet... Nem tudod úgy bekötni, hogy az erősítőbe menjen csak egy HDMI jel képpel, és az erősítőből menjen tovább? Elvileg tudnak ilyet, hogy csak a hangot leveszik a jelről, és úgy adják tovább csak a képet. Akkor csak egy megjelenítőnek látná az Rx.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz sakal83 #13504 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy te dvi-vel használod a monitort. Persze ha hdmi bemenet is van rajt, akkor lehetne tesztelni, vagy dvi elosztó is létezik amiből az egyik hdmi-re alakítható az erősítő felé, stb. Talán még dvi -> dvi, hdmi is van.
Szerintem ha a kártyán 1 kimenetet használsz, akkor nem emelné meg az órajelet. Van aktív elosztó is külső táppal, nekünk sima vga-hoz van a melóhelyen, az gondolom nem terhelné a kártyát és észre se venné, hogy kétfelé van osztva a jel. Persze azok már drágák. Akkor már érdemes nulla forintért nvidia-ra váltani, az talán nem csinál ilyet.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz sakal83 #13504 üzenetére
Hdmi elosztó. Hogy mennyire működőképes, azt sajnos nem tudom. Az oldalon épp egy negatív vélemény van, de gondolom létezik belőle használható is.
-
Csupingo
veterán
válasz sakal83 #13498 üzenetére
Vagy egy ilyen kéne neked.
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
válasz Apone33 #13496 üzenetére
a világítós dolgai az embert egy másik dimenzióba helyezik, teszem azt egy cirkuszba
Amikor megláttam, h még a zene ütemére is tudja a színét változtatni (lehet ezek a dolgok csak nekem újak és egyúttal baromi haszontalanok is), hát ledobtam a láncot
kicsit komolyabb vizekre evezve:
Másnál az új Relive-os driverekkel nincs "képelmenős gond" ? Öcsém RX470-je (MSI Gaming X 8gb) windóz alatt is produkálja, h 1-2mp-re elmegy a kép, majd visszajön jelenséget, régebbi driverekkel nincs gondja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest