Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• travix

aktív tag

Figyelmeztetnék mindenkit, hogy az ASUS STRIX RX 470 OC 4Gb (ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING) az egyik legrosszabb kártya amivel valaha találkoztam. Itt nem kell nagyon rosszra gondolni, mert működni működik, DE a boost órajelet nem tartja meg még a power limit növelésével sem amit maximum 25%al növelhetsz és lehet itt okoskódni, hogy az alap órajelet kell nézni ami 900 körül van, de mégis mit számít amikor másik gyártó pl. MSI úgy oldja meg, hogy az ő kártyájuk tartja a boost órajelet. Másik dolog ami még bosszanóbb, hogy 70 celsiusfoknál leveszi az órajelet 300mhz-ra, így az fps szám a harmadára csökken. Elég jó hűtője van, de 80%on pörgetve a hűtőt is eléri a 70 fokot , ami egy vicc azt nézve, hogy régi kártyák 90-95 fokig mehettek hiba nélkül. És mielőtt jönne valami okoska, hogy át kell állítani a temp limitet, hát átállítóttam, de a kártya BIOSa felülírja, szóval teljesen mind1 mit adsz meg neki. Szóval nem ajánlott az asus ebből a kategóriából. :K

ati:
    olvasd amit írtam, a legjobb amit tehetsz hogy msi aferburnerrel alulfeszeled és 18 mV-ot elveszel belőle, de akkor jársz a legjobban ha visszaviszed, mert egy sz@r
    ja és msi afterburnerben-->settings-->unlock voltage control

Új hozzászólás Aktív témák