- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz travix #25638 üzenetére
travix Akkor túl jó a hallásom,mikor kattan a venti,akkor indul a ventilátor
Don.Corleone Átraktam kézire ,megkeresem remélem megtalálom pontosan.
Lacccca87 Rosszul fogalmaztam,azt hallom,hogy kattan a venti és indul a ventilátor(egyből látom a fordulatot,hogy megy felfele kicsit)
Bocsánat,hogy bénáskodok,de sose volt ilyen kártyám,hogy ki-be kapcsolgat.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Brenor
aktív tag
válasz travix #24763 üzenetére
Hát forumokon azt írják, hogy jó középkategóriás kártya. R9 380-ál mindenképp jobb, mert előtte az volt nekem és borzasztóan melegedet és azzal a kártyával több problémám volt, mint ezzel. Az lett a vége, hogy magasabb fordulatszámon elkezdett zörögni a ventim, visszavittem garanciába, nem volt másik ilyen kártya és abból megtudtam venni ezt. Én csak abba reménykedek, hogy ez csak driveres gond és nem a kártya a hulladék. Én nem vettem észre, hogy visszavenné a gpu órajelet 1250-n ment fixen mikor legutóbb játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
ati700
csendes tag
válasz travix #13519 üzenetére
Lekaptam még , így -24mV,át tettem 1250/1650.Vissza vettem az árnyékot high-ra és tettem 60fps lock-ot. Most beton stabil. Egyébként engem nagyon zavar hogy ennyit kell piszkálódni hogy normálisan menjen.. cserélgetni most nincs energiám még 1 hónapot kártya nélkül plusz levelezgetés.Jelenleg így maradt és köszönöm mindenkinek!
zolee1984: Érdemes lenne nekem is azt megpiszkálgatni?
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Ott valami nagyon mellé ment a mérésnél. Újra kéne mérni.
#3193 myckey: AZ XFX Black Edition is nagyon jó lett hűtés szempontból. A leghalkabb megoldások között van úgy, hogy ugyanolyan hőfokon tartja a GPU-t, mint a Sapphire Nitro megoldása. Csak most vettem észre, hogy az XFX is 3 évre emelte a garanciaidőt (eddig 2 volt). Óriási piros pont nekik ezért a lépésért!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
myckey
veterán
ájemdí topic, de azért ekkora failt itt se illik bebökni.
1060 picit ,5-10% ban rá ver az RX480 ra is, hébe hóba.
Amennyiben a sásárlással kapcsolatos kimutatásokra vonatkozik...akkor so so, egye fene, talán ,esetleg.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
R3laX
addikt
Ha a Doom-ot nézed, ott már elkell az 5GB fölötti memória fullhd-ben a nightmare textúrához/árnyékhoz, ha megnézed youtube-on szépen viszi is ilyen részletességgel. Sztem ha már vki ilyen kártyában gondolkodik, érdemes a 8GB-osra hajtani.
Amúgy van vkinek RX 480-a a fórumban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest