- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyik RX 480-as vennétek? MSI sima Gaming 8GB vagy XFX sima GTR 8gb? Árban ugyan az mind a kettő!
Üdv
Dani -
cintula187
addikt
Ennek a relive van van valami értelme a mindennapi használatnál? Én a telepítéskor kiszedtem a pipát nem rakta fel. Nem akarok streamelni, rögzíteni.
-
BReal
addikt
XFX RX480 8GB RS 83000 Ft alatt.
-
aginor
veterán
válasz
távcsőves #11584 üzenetére
Én GTX 960-at cseréltem 470-re és nem volt semmi gond. Nvidia driver uninstall, Amd install, mindezt már a beépített 470 mellett.
A wattman és a trixx szarakodott csak, de az nem csak nálam, de tegnap feltettem a relive drivert és azóta a wattman is stabil, bár még nem kiabálnám el. Biztos mázlista vagyok. -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg PCX-es szállításfelező kódja? -
menpee
aktív tag
válasz
ncc1701 #11590 üzenetére
Ja, egy nagyobb házban, amibe 4 ventit dobtak be olyan procihűtővel, ami majdnem passzívan is megenné a proceszort. Az utolsó dobozos teszt szemlélteti az egy ventis állapotot nagyjából és igen, érezhetően romlik a rendszer hűtési teljesítménye. A gpu meg végig 80+-on tekert, az azért nem hűvös (persze, ref).
Mini-itx rendszerrel nekem is volt már szerencsém megtapasztalni az elpakolt kábelek áldásos hatását. -
mennyit jelent egy kicsit jobban szellőző ház, eddig 75fok körül volt 65%-os ventivel, most meg 70 fokot tartja 50%-os ventivel és még csak 1 venti üzemel a ház elejében(mondjuk az előző házban is volt 1 elöl, de abba a vga-t alig tudtam belerakni és a kábelek is össze-vissza voltak bennel).
-
trufa12
addikt
válasz
távcsőves #11584 üzenetére
Ahogy olvasgattam . Inkább vírus mert én is bele futottam mostanság több mindenbe .. és mindig találtam valami háttérben futó oda nem illő sunyisagot .
De persze az nvnel is eltolhattak bármit az új szerianal.
Szerencsére a kis kalandom után továbbra is kiválóan fut repül a 980ti
Pedig egyébként játékok alatti teljesitmenyel a 480al se lett volna gondom .. de macerás így inkább kuldom vissza és nem lesz csere.
-
távcsőves
senior tag
válasz
trufa12 #11580 üzenetére
Gondok mindenhol. És nyugodtan lehet keresni más népszerű hibákra amit itt olvastál. Lesz rá találat. De kívánom, kerüljön el. A lötyögő hűtő is. Szépen olvasni érdemes h.sz.-ről h.sz.-re.
-
HSM
félisten
válasz
aragorn1000 #11576 üzenetére
Minek? A monitor teljesen jó, csak nem szabványos paraméterekkel működik gyárilag 144Hz-en.
(#11577) aragorn1000: CRU-val pár kattintás, és a registry-be írja, szval elvileg minden driverrel jónak kéne lennie.
(#11581) Hobbbyt: Nálam is minden rendben a 290X-en. A 60Hz-es monitor szépen megy 72Hz-en, energiatakarékosság van, Afterburner van, unalmas perceimben finomhangoltam a BIOS-át, mostmár terhelés alatt is kussol és egész hűvös is...
-
trufa12
addikt
válasz
aragorn1000 #11577 üzenetére
igen az valahogy eltűnt belőle, v jól eldugták, mert én sem találtam ahogy frissítettem az újra.
-
aragorn1000
csendes tag
válasz
aragorn1000 #11576 üzenetére
Na megmókoltam elvileg most működik bár az elején kajabált a monitor, hogy nem szabvány felbontás
de most jó elvileg. Köszi
Most már csak az kéne, hogy az új drivernél meglegyen a monitor beállítása menüpont, mert amióta a legújabb van fenn olyan már nincs nekem
-
HSM
félisten
válasz
aragorn1000 #11574 üzenetére
Nem érted a lényeget. "Mókolás" nélkül nem megy át DVI-on a 144Hz. Ennyi. Akármennyibe is kerül a monitor, nem elég gyors hozzá az interfész.
Tehát, éppen azért ment át DVI-on is, mert nem a szabvány időzítést használja, ami nem menne már át. -
aragorn1000
csendes tag
Azt én értem ha így csinálják de az én monitoromnál tuti nem ez van mert én még az egy szem DVI-on is próbáltam a régi kártyámmal és ott is ment 144hz-en simán. Ez egy 100ezer feletti monitor nem hiszem, hogy itt mókoltak volna vele. Mindegy majd megnézem amit mutattál aztán vagy jó lesz vagy nem. Ha nem akkor úgy hagyom menjen csak 2000-en nem zavar ha valami gond lesz veszek egy vegát
-
HSM
félisten
válasz
aragorn1000 #11572 üzenetére
Ha engem kérdezel, szerintem a monitorokat programozzák nem szabvány 144Hz-re, hogy a Dual-Link DVI-on is átmenjen a jel, aztán meg jól úgymarad DP-ra is. A 120Hz is azért jó, mert azt nem kell bebutítani DL-DVI-ra sem, ezért senkinek eszébe se jut nem szabványra megcsinálni.
A mostani Dell monitorom is saját maga (EDID-je) szerint maximum 60Hz-et támogat, ehhez képest vígan hajtom 72hz-en most is, visszavett VGA memóriával, ráadásul nem szabványos időzítésekkel a 80Hz-et is tudja, úgy szoktam játszani vele.DP-on, természetesen.
Ha a CRU-val próbálkozol, ne felejtsd el újraindítani a beállítás után, csak akkor fognak élni az új értékek. -
aragorn1000
csendes tag
Oké megpróbálom de azért elég vicces, hogy egy gamer monitoron ne menjen egy gamer kártya freki automatizációja a memóriánál. Mondjuk a 120HZ az szabvány mert azzal ugye jó, igaz olyan monitor nem sok van de biztos szabvány nekik
Ráadásul nem is foglalkoznak vele mert az elejétől ez van.
-
trufa12
addikt
Az, csak hogy bele kóstoltam most újra az amd-be , érdekes dolgok vannak .
(egyébként offba tettem, még ha a képnél nem is látszik )de mondjuk látszik, mert szürkébb a dátum ,idő ki írás is ..
Az Nv meg a HDMI-re volt háklis sokáig, hogy limitált színtérrel hajtotta meg alapértelmezésben a monitorokat. Szval mindkét gyártónak megvannak a háklijai, ha ezért linkelted esetleg.
tudom, külső programmal kellett állítani, mígnem egy szép napon az nv beépítette nem volt rest.
-
HSM
félisten
válasz
trufa12 #11569 üzenetére
Nv-nél nincs ilyen limitáció, tudom. Vagy legalábbis kevésbé háklis. Más a kijelzővezérlő moduljuk.
Azt hittem, AMD-s topik. Pedig most is úgy tűnik, hogy az.
Az Nv meg a HDMI-re volt háklis sokáig, hogy limitált színtérrel hajtotta meg alapértelmezésben a monitorokat. Szval mindkét gyártónak megvannak a háklijai, ha ezért linkelted esetleg. -
HSM
félisten
válasz
aragorn1000 #11567 üzenetére
Valamiért így adták meg EDID-be. Megróbálhatsz neki egyedi időzítéses profilt csinálni, pl. CRU-val, elvileg ezek az adatai:
Viszont, DuaL-Link DVI-on már biztos nem fog ez a jel átmenni, illetve a monitor elektronikája se biztos, hogy meg fogja enni így.Szval ez ilyen saját felelősségre dolog.
A 144Hz szabvány, de többféle módon el lehet küldeni a monitornak, és ebben nem a szabványt követi a monitor, hanem egyedi időzítések alapján megy. Lásd a képen a sok kiszürkített értéket.
Ez a szabvány, amit így kiszámolt a program, ha mást definiált a gyártó (pl. hogy kisebb legyen a sávszélesség-igény a DL-DVI miatt) akkor már nem lesz szabványos.
-
aragorn1000
csendes tag
Értem. Azt viszont nem, hogy nekem DP-n megy a monitorhoz a jel mégis ezt csinálja. Mondjuk akkor sem értem, hogy a 144HZ az miért nem szabvány már mikor elég régóta vannak ilyen monitorok és ahogy látom a másik oldalon nincs ilyen gond. Az én monitorom sem hekkelt hanem valódi 144HZ-et tud gyárilag. Eredeti gamer monitor jó drága is volt és azért vicces, hogy vissza kell venni a frekit, hogy a ram 300MHZ-en menjen mondjuk netezés, filmnézés közben és a fogyasztás is csökkenjen ezáltal.
-
HSM
félisten
válasz
aragorn1000 #11558 üzenetére
Nem bug. Ha szabvány időzítést használ a monitor, akkor nem csinál ilyet. De a 144Hz a legtöbbször nem olyan. Ugyanez volt FHD 72Hz-nél, a hekkelt monitorokkal, ha nem szabványos volt az időzítés, hogy beférjen a sávszélesség a Single-link DVI korlátjaiba. Ha szabvány időzítéssel ment a 72Hz, akkor visszavette az órajelet, de nem fért be az időzítés csak nagyobb sávszélességű összeköttetésen, mint pl. DP.
FHD 144Hz ugyanez az eset, csak nem szabványos időzítésekkel fér bele a Dual-Link DVI-be, gondolom ezért a gyártók nem szabványos időzítéseket használnak. Míg pl. 120Hz-en nincs ilyen gond, ott mehet a szabvány időzítés, és vissza is veszi az órajeleket. -
trufa12
addikt
válasz
aragorn1000 #11558 üzenetére
akkor azért csinálta, nekem is 144-hz en megy , értem
Nah mind1 hála égnek előbb hívott a bolt hogy most kapcsoltak, aztán akkor ide meg oda küldjem vissza, és akkor majd vissza utalják az árát, szóval 2 héten belül meg lesz ..
Meg az is idegesített hogy a lap egyfeszt írta ezt az anti surgery valamit, ami elvileg azt jelenti hogy a lap védett valami túlfesztől...
És csak ennél a kártyánál írta ki.
Vissza tettem az nv-t (most tök mind1 hogy akár 950-60-70-80-v ti v 1xxx , itt legalább ilyen baj nincs, az új szériánál volt megint a ram mizéria de 970 óta úgy látszik eljátssza az nv. Azon kívül viszont semmi probléma .
-
KüLÖNc
tag
válasz
anderledani #11562 üzenetére
Akkor nem aggódom, ami miatt szívom egy kicsit a fogam, az a ReLive ping probléma, bár ha nem streamelek akkor az nem fog érinteni engem.
-
PlayMax
nagyúr
Játszatok már ,ne ilyenekkel foglalkozatok!
-
aragorn1000
csendes tag
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
Ma este szeretném betenni a gépembe az új Sapphire RX 480 8GB videókártyámat és éppen ma bukkantam erre a cikkre. Akkor nekem még érdemes várnom a legfrissebb driver feltelepítésével?
-
cintula187
addikt
válasz
töky76 #11554 üzenetére
50-50 az esélyed, hogy vagy out of the box gyári beállításokkal gondtalan lesz vagy..... olvass vissza én miket tapasztaltam addig amíg kicsit bele nem nyúltam a wattmannal. Amiért hatalmas köszönet itt mindenkinek, aki érdemben segített!
Kérlek te is a gyári adatokról ha tudsz tölts fel képet. Pontosan melyiket vetted?
Én: XFX RX-470P4LDB6 RX 470 4GB GDDR5 Black Edition PCIE
-
töky76
tag
Sziasztok,
most vettem egy xfx rx 470 4 gb kártyát.
Kell valamit állítanom wattmanban vagy más programban?
Finomhangolásra gondolok, vagy amit ti is csináltatok a tietekkel. -
HSM
félisten
válasz
#02119936 #11551 üzenetére
Hát, ha ettől kicsapódik, akkor az egy hulladék paszta volt első körben.
Amúgy a kártya gyárilag csendes módjában 94 fokos GPU-val üzemel, szóval elvileg hosszú távon is bírnia kéne ezt a hőfokot....[link]
A Furmark kellően elővigyázatosan használva a lehető legjobb program arra, amire kitalálták, TDP limites helyzetben tesztelni a VGA-t. -
törölt tag
-
kovcsrob
tag
Szövegértés egyes. Beidézed tőlem, hogy "ha nem kell az IGP nél erősebb, akkor kár belerakni plusz egy karit", majd utánaírod, azokat amikhez kell.
Oldalak szólnak a fórumban, hogy ha nem aktiválod a wattmant és nincsenek fent különbüző tuninger szoftverek, akkor mennyivel stabilabb a rendszer. (vagy mennyivel valószínűbben stabilabb)
Sőt az előző (előtted lévő) HSZ is arról szól, hogy nem épít másik gépet inkább minimalizálja a szoftverkörnyezetet.
Tehát minél kevesebb a fölös progi annál jobb. Szerintem ehhez plusz:, minél kevesebb a fölös hardverelem annál jobb. Mivel a többi hardvergyártó sem sokkal jobb. (persze vannak sperc hardverek)
Ez nem agysebészet. Több hardver és szoftver több hibalehetőség.Hogy hogy kell stabil gépet építeni... A melós gépem idei teljes karbantartása egy win 7 --> win 10 frissítés volt. Nem volt se fagyás se adatvesztés. (Most is számolgat)
Az RX470 em eddig potenciális hibaforrás. Pedig nem mondom, hogy megbántam a vásárlást. De nem is bíznám rá a havi keresetem.
Többször fagyott le ez mióta benne van az AMD kari, mint a másik mióta összeraktam.
Igaz ezeknek a fagyásoknak a nagy része más progikkal való összeakadás PL madVR.Valahol valaki írta, hogy az AMD azoknak való, akik jobban értenek hozzá. És az NV nél azt fizeted meg, hogy berakod és megy. Remélem ez nem így van, mert akkor az AMD nek reszeltek.
-
aginor
veterán
válasz
ncc1701 #11543 üzenetére
Másik SSD nem segít, mert a rendszer a lényeg, mert ha azt újra kell húzni, az komoly macera, mert a folyamatban lévő munkákat/projekteket archiválni kell, vagy "visszatenni" az újratelepített programba. Ha az ember vesz egy notoit mellé, akkor akár asztalit is vehetne, az még olcsóbb is.
A lényeg igazából az, hogy egy erősen alkalmi felhasználásra nem szívesen vesz az ember másik eszközt a meglévő mellé, pláne ha nem látja indokoltnak, és még drága is. -
törölt tag
-
HSM
félisten
-
uvm
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem.
Frissen vett RX480 (ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING RX480 8GB GDDR5 OC PCIE) install gondom van.
- driver és Asus GPU tweak II CD-ről installálva
- a VGA-ból nem jön ki semmi (se HDMI, se DP) csak világít, sőt ha a 6+2 tápot is csatlakoztatom akkor az IGP-ből sem, míg ha csak a PCIEről kap a VGA tápot (úgy tudom 75 Wattig ok) akkor az IGP-ről azért jön jel/kép.
- BIOSban nem is látszik a VGA, pedig be van szerelve (szépen világít is...)Lap: Asus z170 Deluxe (eggyel korábbi BIOS), Win 10 frissitve.
Szóval várom a javaslataitokat, mit tegyek.
Előre is kösz
uvm -
Hobbbyt
őstag
válasz
ncc1701 #11524 üzenetére
Nem ugyan az. Neked 2db hőcső van, nekünk 3. Nekünk van Black Plate, neked nincs. Nekem pl. matrica sincs rajta.
A fő konstrukció valóban ugyan az, de nem 1:1-ben.
(#11538) trufa12 Ne tuningolgass azonnal, egyelőre működjön a kártya rendesen, a specifikációknak megfelelően.
Amúgy nem.. az nem normális, hogy a hűtő lötyög a kártyán. Én pl. a hűtőt megfogva szoktam a kártyákat pakolgatni, és ez így is van rendjén.
-
aginor
veterán
válasz
kovcsrob #11465 üzenetére
Ha nem játszik és nem használja a GPU t extrém számításokra, akkor iGP. És eleve egy egyszerűbb GPU egyszerűbb driver kevesebb bug. Főleg mivel egy fapados driver is elég. - Nyilván Photosopra filmvágásra/konvertálásra, Autocadra is mind jó az igp.. No comment.
Arról nem beszélve hogy ezt a hülyeséget honnan találtad ki, hogy egy igp vagy olcsóbb videokártya drivere megbízhatóbb vagy biztonságosabb?!
Ez azért kell, mert minél több dolog cseszeteti a gépen annál valószínűbb az omlés. - ez csak szimplán butaság SZERINTEM.
Azt szimplán megérdemli, aki melós gépen játszik. - szezont a fazonnal, mert ha a driver szar, akkor teljesen mindegy, hogy van-e játék a gépen vagy nincs.. de szerintem amúgy sem reális, hogy valaki csak azért két gépet tartson, hogy egy héten 1-2órát leüljön elé lazítani..
És ezt még lehetne sorolni - gondolom hasonlóan megalapozott indokok lennének.. -
-
paperboy
senior tag
válasz
kovcsrob #11465 üzenetére
Melós gépen játszok, és jelentem semmi probléma... És nem potyamelózok rajta. Normálisan kell összerakni gépet, normális szoftverkörnyezetet kialakítani rajta és nem lesz probléma. Legalábbis nálam nincs... És azért, hogy játszom is, nem fogok másik gépet venni...
Jóhogynem már külön gépeket tartsak fenn youtubra, filmnézésre, képnézésre...
-
-
ncc1701
veterán
válasz
PlayMax #11530 üzenetére
Én sem, de gariban nem foglalkoztak vele.
(#11531) trufa12: Ha nincs terhelés, akkor leveszi 300-ra, ennyi.
Ezért van belőle a wattmanban csak stage1-2, míg GPU-ból van stage7 is.
Amúgy én gammát nem leltem, olyan beállítást viszont igen, ami plö a yutyúb videók gammáját állítja. Ennek mondjuk nagyon megörültem.
-
-
törölt tag
Trufa űgyesen elvan a problémáival
először megkérdezi aztán ügyesen megoldja
hagyjatok neki egy kis időt rá -
trufa12
addikt
válasz
ncc1701 #11524 üzenetére
Azt majd még megoldom. Nekem is remek mx4-em van itthon .
De a wattmannal szépen belehet valóban állítani .Amihez még hülye vagyok, az a színkezelés, driverben nem találom pl hogy esetleg a kijelző gammáját hol lehet lejjebb venni, a telítettség , kontraszt, fényerő meg van, de a gamma állítást nem látom ...
A kártya egyelőre megy. Így hogy egyel régebbi drivert fel tudtam tenni működik is, be állítottam amit lehet, egyelőre minden rendben .
-
trufa12
addikt
-
Nincs valami külön drivere a monitornak?
-
trufa12
addikt
A másik érdekes dolog , hogy miért nem megy a 144-hz, hol tudom azt beállítani ? mert bár felismeri a képernyő adatainál írja a típusát meg max frissítési frekit, de a monitor menüjében is látom hogy 68 hz-en fut..
ha egyedi felbontást akarok beállítani ott sem engedi 144-hz-et. De pl 100-at még igen..
Nv-nél semmi probléma nem volt, rögtön ment 144-hz-en....
Freesync- be kapcs ki kapcs , semmi sem változik a hz-ek terén. -
-
trufa12
addikt
válasz
ncc1701 #11513 üzenetére
Friss a windows, ddu legfrissebb, letörlöm safemodba a drivert, rakom fel a radeon legújabb softwaret...és nem indul el restart után, ez mi a fene ?
Ezen van back plate, én a sima gaming-et vettem .
Ennyire nem gyíkolhat a driver, nv után... a vga-t felismeri, de a progi nem indul a windowsal, lehet valahol külön indítani v tegyek fel egyel régebbi drivert ?
-
mcwolf79
veterán
válasz
PlayMax #11446 üzenetére
Ezen besírtam vazze.
Ne haragudj, de pont ez az amatőr dolog, hogy drivergebasz esetén egybúl újrahúzod az oprendszert. Sztem ez az esetek 20 %-ában oldja meg a problémát, és tapasztalataim szerint leginkább VGA-csere esetén szokott hatékony lenni. Ott meg szokott oldani furcsa anomáliákat,amiket a VGA-driver csereberéje okozhat ( főleg ha NV-t cserél AMD-re, de AMD-AMD-re váltáskor is szokott használni).
MegaLOL
-
ncc1701
veterán
válasz
trufa12 #11512 üzenetére
Enyémen is van.
Kombi fogóra teszel szigetelő szalagot, és oldalról megfogva szépen ki lehet csavarni, és utána vissza. Természetesen sérülés, nyom nélkül. A másik hármon nincs matrica, az meg sima csavarhúzó. És igen, kicsit mozog a borda az MSI gamingen, nem is értem, h egy ekkora bazi bordát miért csak 4 csavar fog, illetve, h miért nincs egy qrva backplate 70 ezeré, ami merevítené, mert most kicsit lehajlik a hűtő súlya miatt.
Enyémen vmi morzsa szerű anyag volt a pasztában. Visszavittem az ip*nba gariba, de ott azt mondták, h a 90 fok full venti rpm mellett vga esetén normális, és szrtak a fejemre. Utána az volt az A terv, h újrapasztázom, a b terv pedig az volt, h piezós gyujtóval kilövöm az elektronikát, mert akkor kapok helyette egy újat. Szerencsére az mx-4 paszta bizonyított ismét.
-
BReal
addikt
Más: Nem ide tartozik szorosan, mindenesetre működés közben az egyik Vega kártya
-
BReal
addikt
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
trufa12 #11502 üzenetére
MSI RX480 Gaming 8G és masszív, mint egy betontömb! Ráadásul alig melegszik, ezért a ventik pl. War Thunder alatt nem is mozognak - max meg-meg mozdulnak 62 foknál, de azok is csak pillanatnyi peak-ek... Igaz még nem nagyon tesztelgettem, de eddig úgy néz ki hogy minden várakozásomat felülmúlta.
Szóval igen, sajnos belenyúltál!
-
távcsőves
senior tag
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #11247 üzenetére
Teszek vele még egy próbát holnap .
Mert a bolt egyelőre nem ír vissza . Pedig normálisan írtam nekik .Először is nem tudom másnak van e ilyen msi kártyája ? Ha van azon mozog e a hűtés...
A másik eléggé össze vissza tekerte a ventit a kártya rohadt módon melegedett .
És olyan jó kis sipolos de nagyon hangos módon ...Meg kapásból volt driver gondom is de azt írtam is hogy biztos a windows miatt ..
Egyébként meg az a düh ami akkor volt bennem hogy 96ezeret ilyet kaptam az ugyebár leírhatatlan és nem igen tudtam ossze szedni diplomata módjára a lényeget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest