- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
Furcsa.
Töröltem az Asus GPU Tweak-et és feltettem a Trixx-et.
Feltoltam a kártyát 1100/1500-ra és kapott egy pipát a FCV. Egy óra stressztest után is ment szépen, beton stabilan. -
Gtaati
őstag
Érdeklődnék, hogy nálatok amikor a Metro LL. bench-t futtajátok a tessalation-t mire állítjátok? Mert a program azt írj aki a végén ahogy fentebb nálatok is látom hogy off, de ha teszt előtt is off-n van vagy más beállítást használok rá akkor is off-t ír ki de az fps számában megmutatkozik...., a másik nem tudni mikorra várható új driver ami javítja a dolgokat a Metro LL-el szemben? Köszönöm
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm a segítségeket, de közben rájöttem én vagyok a hunyó. Az 1100/1600mhz-hez kevés feszt adtam. Közben eszembe jutott, hogy a VDDC-t 1,231V-on használtam eddig. Bocsánat a vaklármáért.
-
lowzor
veterán
válasz
ericdrawen74 #25192 üzenetére
Töröld az Afterburnert, használj Trixxet.
-
ericdrawen74
senior tag
A segítségetekre lenne szükségem. A problémám a következő:
MSIAfterburnert használok, egy alap és egy játék profilt használok. Mostanában, ahogy elkezdek egy játékot és átvált a magasabb órajelekre, játéknak annyi a monitor crashel, csak az újraindítás segít. Eddig ez nem fordult elő, minden tökéletesen működött. Teljesen tanácstalan vagyok, már egy csomó mindent kipróbáltam és semmi. A Wint tegnap frissítettem.
HELP...
-
Blitz23
tag
Sziasztok!
Már jó párszor írtam ide ezzel a problémával.Sajnos előfordul,hogy becrashel a gépem és fehér képernyőt kapok vibráló színekkel,de nem hiszem el,hogy kezd tönkremenni a vga.Ez csak firefox mellett jött be,játék alatt soha!1050/1250 játszok 1.125mv-al,amit simán bírnia kéne.61 fok a max.
Játék alatt csak kidob és kapok egy fekete képernyőt ill. a monitor kiírja,hogy leáll.Ilyenkor újra kell indítanom a gépet és utána oké minden.Kollégák írták,hogy rakjam újra az oprendszert,driver frissítés és a mem clockot rakjam vissza eredetire. Egy darabig el is voltam vele aztán tegnap megint beszart.Firefox mellett nekem gyanús a VDDC:
Szeretnék segítséget kérni tőletek
Előre is köszi!
-
valoszínü a bench része itt is ugyan olyan bugos mint az előző metrónál, ott is ez volt a bench végigment röccenés-akadás nélkül a grafikonon meg a végeredménynél meg ilyesztő min. FPS eket mutatott !
itt is ugyan ezt tapasztalom a bench alatt nincs egy akadás vagy belassulás sem és az FPS számlálót se láttam 50.fps alatt! Szóval bughalmaz ez a Benchmark!
Cpu limit meg van magában a játék közben is bár én csak 4,3.on használom alulfeszelve a cpu.t a vga meg 1200/1400.on jár! és sokszor látom ~95% körül a gpu használatot!
grafikonra visszatérve: talán az első patch után mindha nem lett volna ilyen tüskés, majd megnézem ha hazaértem melóból!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
E1even #25188 üzenetére
Értem.
Köszönöm mindenkinek! Egyenlőre csak nézelődök.
Túl sok energiát, pénzt nem akarok belefektetni már a HD7970-esbe.
Ha letudom gariztatni a mostani kártyámat (SappHire RadeonHD7970 ref.) akkor kicseréltetem egy jobb, és halkabb hűtővel ellátott HD7970-re.
Ha nem tudom legaranciáztatni akkor pedig marad ugyan ez a felállás míg nem érkezik meg az új széria.
Egyenlőre a processzorban található IGPuval tolom! -
E1even
senior tag
Egy hétig volt nálam az a kártya, amit most a Hardverker-nél lehet 106k-ért venni.
Szerintem pont ugyan az, mert visszaküldtem nekik. GHz Edition helyett ezt küldték 110k-ért (egy csöppet elnézték).
Nagyon jó a hűtése, talán a legjobb a piacon a 7970-esek közül. Az biztos, hogy a leghalkabb és mellé nagyon jó a hatásfoka is.
Nálam 1060 MHz-ig ment a GPU, feszemeléssel nem próbáltam, hogy meddig bírja. -
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #25184 üzenetére
Biztos, hogy ez VGA téma? Nálam ilyet komolyabb procituningnál csinált utoljára a régi x58 masinám...
De általában ez BIOS/Driver/tuning problem, ha valami nem klappol, ez a funkció az elsők között száll el.... -
Motion_Blur
félisten
Egyébként továbbra is küzdök azzal a problémával hogy alvó módból (monitor kikapcs) nem jön vissza a gép, bármit nyomok. Pontosabban a monitor nem kapcsol vissza. Néha visszajön, akkor pedig 640x480 és nem lehet állítani a felbontást, csak restart segít.
Kábel: DisplayPort
-
MiklosSaS
nagyúr
Van-e valami minoseg/teljesitmeny veszteseg ha a kijelzot nem HDMI-re kotom hanem DVI-re ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #25176 üzenetére
Ugyanez 1100/1600-on: [link]
Úgy emlékszem mintha a patch előtt nem lett volna ilyen micro lag probléma
ricshard444: tudunk többet is
-
válasz
Motion_Blur #25176 üzenetére
14k/s szép, nekem csak 10
-
TTomax
félisten
válasz
fatal1ty1984 #25162 üzenetére
Rosszul tudod....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #25173 üzenetére
Mennyin járatod a kártyát?
Esetleg próbáld meg alacsonyabb órajelen. -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25173 üzenetére
Kicsit bövebben ha lehet
-
HSM
félisten
válasz
fatal1ty1984 #25169 üzenetére
"viszont a cpu kihasználtságra max 52%-ot mutatott"
Ez zseniaális. Ezekszerint max két szálon dolgozik, cserébe 5Ghz/szál se elég neki egy 7970-hez.
-
lowzor
veterán
válasz
fatal1ty1984 #25169 üzenetére
Akkor kiváló az optimalizálás
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
lowzor #25168 üzenetére
letoltam,1250/1600-on 4.9ghz-en és kb ugyanaz a vége.viszont a cpu kihasználtságra max 52%-ot mutatott.én ezzel beis fejeztem a metro alatti kinzást mert ez a motor,patch-ide vagy -oda nem AMD kártyákhoz valo.ha 1250-nek 4.8 is kevés akkor 1300-on hiába tudom járatni,ha közben 5.6ghz-körül kellene a procit mozgatni,ami szinte képtelenség napi használatra.
viszont annak örülök,hogy a zöldeknek se megy jobban ahogy néztem a teszteket[ Módosította: radi8tor ]
-
lowzor
veterán
válasz
fatal1ty1984 #25166 üzenetére
Az kemény, hogy még az sem elég neki, csak 5,2 ghz-en talán.
-
válasz
DroiDMester #25163 üzenetére
Az a grafikon tényleg eléggé egészségtelen....
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
na csináltam a kedvedért egyet,csakhogy érezd a törödést
GPU - 1300
VRAM- 1600
VDDC-1.224 -en Droppol végig
CPU-4.67Ghz és ahogy nekedis ugy ittis elöjött a cpu limit,mivel volt,hogy 70%ra is leesett ami a grafikonon is látszik.
ha hétvégén kapok havertol megint egy kis száraz jeget,akkor megnézem 5.2ghz-en,ahol már remélem nemlesz limit. -
daveoff
veterán
válasz
Ez a grafikon tényleg elég csúnyácska, sokszor befigyelt 30fps alá, és többször 20 alá is. Én ilyen min fps tüskékre nem emlékszem a 7970-el (eredeti játékkal), de holnap megnézem. Mondjuk nálam is 4,5ghz-en megy a 3770k.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
4.6-on járatom a procit+a minimum fps-ed az böven rossz eredmény,az átlagodat meg megdobta a max amit kb fél másodpercig birt a grafikon szerint a vga-d.+kegyetlenül ugyrál az átlag és minimum között a grafikon szerint neked. de ha gondolod csinálok 1275-n énis neked egy benchmarkot
-
válasz
fatal1ty1984 #25130 üzenetére
Kicsit keveslem az eredményed!
Néztem én is egy tesztet ugyan ezen a beállításon
7950@1275/1600.MHz
Ahogy látom sikerült le előznöm téged, pedig csak +75.MHz -el ment magasabb órajelen a kistesón a GPU
Ráadásul ezen a beállításon eléggé nagy CPU -limitem van mert szinte végig csak 94-95.% on tekert a GPU, de elég sokszor befigyel 90.% alá is!
Pedig 4450.Mhz en járt a 3570K (azért ennyi mert ezt még gyári alapfeszen tudja
és pár kép hogy miről is beszélek.....OSD -n látszódik minden adat!
Szóval neked a bika i7 -el ~5200.MHz -en nem hiszem hogy cpu limited volt, ezért is keveslem a te eredményed
U.i: grafikont felesleges nézni mert kb semmit nem ér de te is tudod ha figyeled mark alatt az FPS -t, de a végeredménynél látható hogy összesen 9.képkocka volt a MIN FPS -ben és az átlagot se hiszem hogy így megdobná az a pár max képkocka! És ahogy mondtam sajnos kevés ehez a beállításhoz a ~4500.ön járó 3570K mert csak ~90.% on tekerte a kártyát
-
Free82
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A kérdésem az lenne, hogy asztali számítógépet szeretnék 3D monitorral, viszont ATI kártyával(7970). Egy viszonylag nagy gépben gondolkodom, de a 3D monitorokhoz NVIDIA szemüvegek vannak. Ez kompatibilis-e az ATI kártyával? Vagy milyen más megoldást tudtok mondani, ha ragaszkodom az ATI kártyához. Sajnos semmilyen oldalon nem találtam ezzel kapcsolatos tájékoztatót.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv. -
válasz
fatal1ty1984 #25157 üzenetére
Nagyon 1szerű
a 3.ik patch után elindítod a gamét(amit már valószínűleg meg tettél ha tudod hogy nincsenek meg a mentések)
ezután megkeresed a c:\Users\felhasználói neved\AppData\Local\4A Games\Metro LL\ mappát ott 3.db mappának kell lenni sok sok számból állónak ott megnézed mi a neve annak ami leg frissebb dátumú,(ezt jól meg jegyzed vagy akár ki is másolhatod a nevét vágólapra) ezután át navigálsz a c:\Users\felhasználói neved\Documents\4A Games\Metro LL\ mappába és itt létrehozol egy ilyen nevű mappát amit az előbb kimásoltál, ha megvagy ugyan itt lesz másik 2 hosszú nevű mappa abba van az 1 és 2.es patch utáni mentéseid ott megkeresed melyik a frissebb és annak a tartalmát átmásolod a frissen létrehozott mappába!
1kis segítség képel nálam hogy van!
-
asdf2
tag
válasz
A4 games mappa appdata alatt valahol, meg doksiknál, lesz benne egy mentés mappa (ha nem kezdtél újat, akkor több), és a kisebb számú az,a melyiket a nagyobb számúra kell átírni. (Remélem érted, hogy kell...
) Azért ments el mindent, nehogy elvesszen a mentés!
-
TTomax
félisten
válasz
Megvásárlással
-
Erdei88
veterán
válasz
fatal1ty1984 #25130 üzenetére
Nálam 67 az average. 10%-al erősebb mint a 7950@1150/1500
-
ÁdiBá
veterán
Értem. Elég jó áron vagyok.
Nézegetem a Hardverker árlistáját és hát... lényegesen drágább a GTX680.
Nem tudom miért ilyen drága, pedig kipróbáltam volna.
De sokkal szimpatikusabb egy HD7970 DCU2 120-110é mint egy GTX680 140-150 ezeré.(#25155) Pug Mivel hogy csak társkártyának használtam nem volt rá dugva semmi.
Most hogy egyedül használom szemcsézik a HDMI része, régen is tapasztaltam ilyet mikor felcseréltem CF esetében, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Viszont most már elég zavaró TV esetében.
Úgy hogy vissza küldtem a hardverkerbe, és beszéltem velük hogy ha tényleg hibás, a vételár teljes összegébe választhatok mást náluk.
Ha mindent rendben találnak a garanciális ügyintézés során, akkor valószínű hogy más HD7970 est választok helyette.
GTX680 ast is nézegettem, de számomra + 30/20 ezret nem ér az a kártya. -
HeZzZ
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #25152 üzenetére
még akkor is megérné
de amúgy olvastam a boltról és van nem egy panaszos vevő, meg olyan hogy mégsem ez az ára stb stb. de azért így hirtelen meglepődik ám az ember ha egy ilyet lát.
-
HeZzZ
senior tag
ilyen nem létezik, 100% kamu sztem.
-
haddent
addikt
Simán lehetséges... Bár normál esetben soha nem rezonált, csak ha 40% fölé tekertem a ventit kézzel. Szerintem egyszerűen akkora centrifugális? centripetális? ki tudja milyen
erőt fejtett ki a 2 venti, hogy az a műanyag "meghajlott", nem elég merev egyszerűen. (Az a kis díszítőburok amire rá vannak csavarozva a ventik).
-
HSM
félisten
válasz
haddent #25138 üzenetére
Hát ez elég szerencsétlen. Lehet tudni, mi okozta a rezonálást?
Azért érdeklődöm, mert nálam se a Sapphire Dual-X-es 7870 XT nem rezonált, se a Powercolor 7950... És még sokaknál másoknál se, míg másoknál rezonált, de meg lehetett szüntetni. Ellenben fura, hogy mindent próbáltál, és mégse lett jó. Megmondom a frankót, én arra gyanakodnék inkább az esetedben, hogy hibás volt az egyik ventid, gyárilag... -
Cobb
tag
Szép, csendes, hatékony.
Tuning: OFF
A GHZ edition-t viszont nagyon dícsérik (tuning téren is) és az ára is rendben van, márha lehet kapni....!Sajnos több hetet vártam rá eredménytelenül...!
Mod.:
HeZzZ:
a GHZ edition-t nagyon lehet húzni, sajnos a simát nem, nekem ez a tapasztalatom, mint tudjuk kártyája válogatja...!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
fatal1ty1984 #25140 üzenetére
Rendben, kosz a tanacsot !
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez az eredmeny jo/atlagos/gyenge ? [link] 1150 Mhz-en alulfeszelve, igy szeretnem jaratni ha rendben van, mert igy nem melegszik. Tobb ora jatek, Furmark utan nem lepte tul a 70-et.
-
haddent
addikt
Jó persze, tudom én, de szvsz. ezen felesleges vitatkozni. Egyértelmű, hogy egy gyenke konstrukció, gyenge kis ventikkel, és olcsó éjbéres dolgozók csavarozzák össze. Innentől nem kérdés, hogy mi a teendő. Olaj is, húzogatás is, meg aztán nekem még ezek után is berezonált. Ez van. Majd egy Alpenföhn Péterke nem fog rezonálni
-
CsonkaImo
addikt
válasz
fatal1ty1984 #25133 üzenetére
Irigy vagyok, hogy a gyári hűtés limitál(t)
Sok sikert a cf-hez, mostanában nem sok jót olvastam róla itt, de hátha neked beválik.
-
haddent
addikt
Ti most komolyan azon veszekedtek, hogy egy kb. 500Ft -ba kerülő műanyag szar miért rezonál be? Vagy a rajta lévő 200Ft -os venti?
Az én tippem az, hogy a ventik elég gagyik és nem árt nekik a kenés, a burkolatot meg nem árt meghúzogatni, mert nálam is, az Asuson is lazán hagyták.
Olyan elképzelhetetlen, hogy néhol ez a hiba oka, néhol meg az, hogy ezen így szájkaratézni kell? -
ÁdiBá
veterán
Ilyen típus volt már valakinek?!
HIS 7970 IceQ X2
Mi a véleményetek róla? -
asdf2
tag
válasz
DroiDMester #25127 üzenetére
Ez a Powercolor PCS+ hűtésén is segít, hasonló helyen vannak a csavarok is!
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester #25127 üzenetére
Pedig marha egyszerű a magyarázat... Az olajozás miatt nem ráz a venti --> nem rezonál többé a burkolat sem.
Ettől függetlenül hasznos leírás. -
válasz
Raggie #25116 üzenetére
Nem a ventik rezonálnak be hanem a hűtőbordán a műanyag burkolat
Szóval elég ügyes lehettél
ha neked a ventik meg olajozásától megoldódott a burkolat rezonálási probléma!
**********************************************************************************
De akkor leírom újra mert már korábban leírtam hogyan lehet megszüntetni a Dual-X hűtés rezonanciájáta 4.db(lilával jelölt) csavart kell meghúzni! De.. nem kell megtépni, mert elég vékony anyagból van a műanyag tartó bak és könnyel elreped, és érdemes a venti[k]nek a vezetékét(sárgával jelölve) is meg igazítani, mert van amikor ez végett rezonál a hűtés!
És meglehet nézni még magát a 2 ventit is azok 3-3.kis csavarral vannak a bordára csavarozva , mert van amikor ezek vannak kilazulva és ez okozza a rezonanciát!
Ha még ezek után sem szűnt meg a rezonálás még van mindég egy megoldás a felső képnél a 4.db burkolat rögzítő csavart ki kell venni, és a borda meg a műanyag burkolat közé be kell tenni egy pici gumi gyűrűt és úgy vissza csavarni a csavarokat, de ekkor már nem kell csak finoman meghúzni hogy picit rugalmasan mozogjon a burkolat a bordán, így már nem fog többet rezonálni...
-
Repsol600
addikt
Azt előre nem lehet tudni hogy lesz-e baja, nálam egy alulfeszelt, alapon hajtott Sapphire 5850 halt meg.
Lefagyott, újraindítás után meg már csíkozta a képet. Úgyhogy én gari nélkül ilyen drága kártyát nem biztos hogy be mernék vállalni, max úgy ha jóval ár alatt van. Egyébként 10k körül vállalják többen is a gariztatást itt Ph-n. -
HeZzZ
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #25121 üzenetére
pusztán órajeleket emelgetnék amennyit csak bír. máshoz nem nyúlnék.
ha a feszt nem állítom akkor marad ugyanaz az érték akármeddig is húzom a mhz-eket nem?
-
dergander
addikt
1000mhz GPU / 1400Mhz RAM
-
HeZzZ
senior tag
mennyire érné meg 7970-et gari nélkül venni?
engem aggaszt és nem akarok pénzt adni egy gari nélküli kártyáért, de azért érdekelne hogy ezek a sapphire dual-x es 7970-ek el tudnak-e romlani.
nem nagyon halottam még hibás csúcskártyáról.
-
HSM
félisten
Ha az a kérdés, hogy a tuningolatlan 7950 CF gyorsabb-e a 70-nél, akkor ahol megy rendesen a CF, ott igen. Ellenben a CF támogatottsága elég felemás, akik próbálták, többet szidták, mint dícsérték. Ellenben a 70-es nem sokkal gyorsabb egy tuningos 50-esnél, és ugye ott is lutri, meddig bírja.
Én egy jóféle, tuningos 50-est vagy 70-est ajánlanék inkább önmagában. -
foka
aktív tag
Üdv emberek!
Az után érdeklődnék hogy melyik a jobb megoldás: a jelenlegi 7970 biossal használt 7950-emet (Gigabyte GV-R795WF3-3GD) lecserélni egy ütősebb 7970-re, vagy csak mellérakni egy másik 7950-et. A kockázat az hogy egy másik nem antitunigos 7950-et kapjak majd a boltba, valamint a CrossFire támogatottsága.
-
válasz
kovsol #25112 üzenetére
Ez itt bukik már kb. Ha CF -t jobban viszi single cardot is jobban vinné.
Ez messze nem minden esetben igaz.
Amúgy én nem is írtam, hogy minden engine esetében kipörgetnék a CF-et.
Viszont az is látszik, hogy messze nem rosszabb választás az AMD megoldás CF mellé, mint az intel azonos kategóriájába eső CPU-ja, ennyi. -
kovsol
titán
válasz
MiklosSaS #25059 üzenetére
Ezt hol álmodtad ?
Lehet le kellene cserélnem a 3570k -t 2500k -ra ?
4Ghz -en egy darab 7870 -t nem hajt ki rendesen mindenhol, nem hogy kettőt.(#25082) Pug single card AMD 100 CF AMD 110fps. intel meg single card 89 vs 125. Ez itt bukik már kb. Ha CF -t jobban viszi single cardot is jobban vinné. Meg látszik ,hogy egyik se hajtja ki egyáltalán a CF -t.
-
HeZzZ
senior tag
más fesz lock nélküli kártyáknál órajel emelésnél magától változik a fesz, vagy csak akkor ha kézzel állítják?
-
E1even
senior tag
válasz
SzlobiG #25106 üzenetére
A Matrix-nál is jól kivan ám találva.
A honlapján található GPU Tweak-kel pl. nem lehetett azon sem állítani a feszt.
Le kellett tölteni az Asus honlapjáról a legújabb GPU Tweak-et és azzal egészen 1.4V-ig mehet a menet.Szerintem a DCII-eseknél (főleg a TOP-nál) is érdemes a legújabb GPU Tweak-kel próbálkozni, hátha...
-
Motion_Blur
félisten
Egy baromság sajnos.
"VGA Hotwire
Az egyedi VGA Hotwire technológia alkalmazásával közvetlenül a kártya feszültségszabályozóira forraszthatók vezetékek az ASUS ROG alaplapok Vcore, Vmem és PLL feszültségeinek pontos, hardverszintű kiolvasásásához és vezérléséhez"De szoftveresen nem állíthatod...
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Motion_Blur #25104 üzenetére
ennek mi lenne az előnye, élettartam növelés?
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Motion_Blur #25101 üzenetére
tehát fesz lockos az összes DC2 es verzió igaz?
egy másik kair - pl. sapphire dual-x - magától állít feszt ha csak az órajeleket állítgatjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged