Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
válasz
kockaharcos #18298 üzenetére
3dmark11, 13, catzilla.. Szal a osszes
-
Hoorus
őstag
MSI 7950 TFIII-nak mennyi feszt lehet adni max??
Köszi
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #18291 üzenetére
Ua. a BIOS amit nekem (is) elküldtél? Esetlen nincs még szerkesztő progi ami felismeri?
-
karesz501
senior tag
válasz
DroiDMester #18291 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, ma este mozizni akartam itthon, de akkor nekiesem
-
válasz
karesz501 #18216 üzenetére
Gyorsba csináltam egy AUTOMATIKUS Winfos alól működő BIOS Frissítőt!
Innét lehet LETÖLTENI önkicsomagoló csak katt rá és a C -meghajtó gyökerébe csomagold ki aztán keresd meg a HD7xxx_AutoFlash mappát a többi infó ott lessz benne! Alapértelmezett módban az én módosított BIOS -omat teszi fel de le van írva hogyan lehet vele EGYÉB biost feltenni!
***************************************************************************************
neszoljalbe Neked is ajánlom a fenti progit le van írva benne hogyan lehet más bios -t felíratni vele! -
ZozzHUN
addikt
válasz
neszoljalbe #18289 üzenetére
1, 2-esre úgysem tudsz.
Más: Érkezett a cégnek 2db i3 3220-as. Egyiket kölcsön fogom venni és (ha lehet tuningolni, akkor úgy) fogom tesztelni 7950-essel Crysis 3 alatt. Akinek van egyéb óhaja hogy hol nézzem meg mit tud az itt szólhat.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
neszoljalbe #18287 üzenetére
atiflash dos alól, keress rá, tökéletesen megy.
-
neszoljalbe
csendes tag
Hali
Hogy lehetne egy Giga 7970 OC ra Giga 7970 TO (1100/6000) biost rakni ? Próbáltam atiwinflash el is , giga flash el is , de mind hibát ír . Próbáltam más Giga 7970 biost is rárakni de azt sem engedte . A kártya már a voltage lock os , lehet ezért nem engem semmi más biost rárakni ? Vagy ki kéne próbáljam a dos os atiflash programot ? Ja és se az 1 es se a 2 es bios-t nem tudtam flaselni.
-
BeLucZ
addikt
válasz
ZozzHUN #18282 üzenetére
de a beta fullosan ment nekem, 1920x1200 shading kivételével minden maxon az volt egyedül high és smaa medium 2txel 60 alá nem sűrűn kukucskált be az airport pályán 1100/1800as 7970el, museumnál 52 volt a min fps, tehát nagyon jól ment és jól is nézett ki, ennyivel durvább lenne a single? meg mondták hogy eszi a cput is rendesen
-
ZozzHUN
addikt
válasz
BeLucZ #18278 üzenetére
Nyugi, csak Very High-on csinálja, High-on is ugyanolyan szép a játék szerintem és elfogadhatóak az FPS-ek. Multiplayer-nél gondolkodtam, hogy minek nekem 7950, de most már nem bánom, hogy maradt ez és nem váltottam le 7870-re. Most enném a kefét
adamssss: Van ott egy kis iromány AB-ben: "Apply overclocking at system startup". Ott nyomd be a pöttyöt. Nekem meg egyébként az van, hogy hiába nincs bepöttyözve, mindig visszaáll az utolsó beállított órajelre.
-
Sziasztok!
Az normális, hogy AB-vel tuningoltam a karit, de minden újraindítás után először el kell indítanom az ab-t és csak utána állnak be a megadott értékek. Nincs valami olyan program ami-t nem kell folyton buzerálni?
Vagy ezt csak a CCC tudja, mert a többi nem fér hozzá?Köszi
-
ZozzHUN
addikt
Crysis 3 első pálya, 1150/1450-en a 7950-es, 13.2 beta 6 driver
Very High, FXAA
Kívül: min fps 25, átlag 35 fps
Belső tereken: szinte mindig 60 fpsHigh, FXAA
Kívül: min fps 45, átlag 55-60
Belül: szinte mindig 60 fps -
Hoorus
őstag
válasz
ricshard444 #18273 üzenetére
Afterburnert használok. Mit is toljak fel benne?? A Power limitet? Vagy más progival kellene tunningolnom?
-
Hoorus
őstag
válasz
ricshard444 #18271 üzenetére
MSI 7950 TFIII
Csak az órajelet állítottam 1100/1400-ra. Ezen kívül nem nyúltam máshoz. A feszültség 1125 mV..
Valami ötlet?
Az alap GPU órajel 960 MHz.. (Én úgy tudtam, hogy 880 MHz)
-
Hoorus
őstag
Az mitől lehet, hogy emelem az Afterburnerrel az órajeleket, de a 3dmark pontok nem emelkednek semmit??
-
hitman,
őstag
válasz
ricshard444 #18267 üzenetére
Eddig sose emeltem de most majd megpróbálom!
Most új driver alatt alapon 0,8 terhelve meg 0,9-et jelez a gpu-z.
-
hitman,
őstag
válasz
ricshard444 #18265 üzenetére
Igen!
Furmark alatt azt írja a gpu-z hogy 0,830-0,850 és 930mhz után már nem tölti be a furmark tesztet
-
hitman,
őstag
Az hogy van hogy az én Asus-omnak 850 az alap fesze másoknak meg 1100???
Ennyi a difi kát gyári vga között?
-
Gubrush
csendes tag
válasz
karesz501 #18253 üzenetére
A kísérletezgetés az emberi kíváncsiság szüleménye és szerintem nagyon értékes tulajdonság, hiszen ez vitte előre mindig is az emberiséget.
Szóval megértem és elfogadom teljes mértékben a tőlem eltérő, különböző szempontok szerint kialakított véleményeket is.Mondjuk akkor én is elég morcos lennék, ha alapórajelen fagyna bármelyik csúcskategóriába sorolható eszközöm. De egyelőre ilyen nem volt és nem vagyok babonás.
-
Maotun
őstag
Hi!
Nekem is extreme igényeim vannak és fontos a halk műkodés erre [gondoltam] egy 8350 -el párosítva...
sok pénz tudom , de most úgy néz ki van rá keret....a procin még variálok a steamroller miatt de nem akarok off lenni -
axe125
tag
Hali!
Sikerült beszereznem egy powercolow 7950-es kártyát.Alapfeszen 1150 mhz-ig stabil.Kérdésem az lenne hogy mekkora fesz adható neki?Jelenleg 1106 mv az alap.
-
Low Noise
senior tag
válasz
kockaharcos #18247 üzenetére
Erről megtudhatok többet, milyen márkájú kártyával érted ezt el és milyen beállítások, körülmények között ?
Előre is köszi.
Ja, és grat az eredményhez.
-
karesz501
senior tag
válasz
Foxmulder89 #18254 üzenetére
Nekem meg hangos volt a Giga nagyon, terhelés alatt volt szélzaj rendesen.... Mondjuk érdekes, hogy több ex-tulaj panaszkodott erre, de nekem ez kirívó eset volt. Ez van.
-
válasz
Foxmulder89 #18254 üzenetére
Ezek nem extrém igények csak mondjuk eltérnek esetleg a Te igényeidtől. Sokaknak fontos szempont, hogy szinte hangtalan legyen a gép, akár komoly terhelés alatt is. Természetesen ennek általában vastagon meg is kell fizetni az ártá.
-
daveoff
veterán
Crysis 3 - Very High - SMAA 2TX - 1920x1080
Welcome to the JungleHD7950@1150/1650MHz
3770K@4500MHz2013-02-22 15:35:48 - crysis3
Frames: 31007 - Time: 586439ms - Avg: 52.873 - Min: 32 - Max: 72 -
Foxmulder89
senior tag
válasz
karesz501 #18253 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy sokaknak elég extrém igénye van ami a zajt illeti, mert pl este játszanak és zavar valakit otthon a gép hangja, vagy decibell mérővel a kezükben nézegetik a számokat miközben futtatnak valami tesztprogramot, ami irreleváns.
Ha egyik eset sem áll fent, egy normál/átlag usernek bőven megfelel ez a kártya, minimális játékzaj már elnyomja a kis hangját, üresben meg egyáltalán nem hallani. Volt hangos kártyám, ez nem az, tuning mellett sem.
Ettől függetlenül a rev2 nem ajánlott, azoknak akik tuningolni is szeretnék.. -
karesz501
senior tag
válasz
Gubrush #18248 üzenetére
Ez mind oké és így is van, elmondta több tulaj is (nekem is volt 7950 WF3...). Ott kezdődnek a bajok ha tuningolni akarsz, mert elkezd nagyon hangoskodni a kártya. Tudom-tudom, hogy játék mellett nem hallod meg minden, de egy jobb hőcsöves hűtésű kártyához képest, amin 2db nagyobb venti van, igenis hangos. Ez van.
Használd egészséggel, főleg ha alapon hagyod, mert az 1Ghz az sok mindenre elég lesz. Csak itt a legtöbbünk azért írogat és olvasgat és kisérletezget, hogy minél többet ki tudjon hozni ebből a remek GPU-ból, mivel olyan 1,1-1,2 Ghz környékén már elég erős és megeszi az ALAP 7970-et is
Mellesleg nekem alapórajeleken is fagyott a Giga, nagyon nem szerettem. Ez van, ízlések és pofonok.
-
polgi803
őstag
Ennyi elég is nekem! Köszi az infókat...az a lényeg,hogy pici alkuval játszható legyen szép látvánnyal...
-
Motaba78
addikt
sziasztok
gondolkodtam egy 7950 vga-n a jelenlegi gtx460 helyett, kérdésem arra irányulna, hogy egy chieftec ctg-550-80p táp (2*25A 12V-on) elég lenne-e neki és egy FX-8320nak ?
(a gtx460-OC1GB kb. 160W-ot kajol)előre is köszönöm a válaszokat.
-
Gubrush
csendes tag
válasz
polgi803 #18220 üzenetére
Szia polgi803!
Mint általános felhasználó, nagyon szívesen segítek információkkal a kártyával kapcsolatban, de előre szeretném jelezni, hogy távol állok az Extrém Gamer címtől.
OC nálam kimerül az ASUS alaplapon lévő TPU bekapcsolásában, benchmark (pl. Unigine féle Valley Benchmark 1.0) és diagnosztikai programok áttanulmányozásában (pl. AIDA64 Extreme Edition).
Benchmarkok pontszámai is maximum pillanatnyi örömöt tudnak okozni számomra, de egyébként teljesen hidegen hagy.
FPS-ek száma engem maximum annyiban érdekel, hogy maximum részletesség és 1920x1200 felbontás mellett kompromisszumok nélkül is játszható legyen minden korábbi és mai játék, ami érdekel.
Egy olyan konfigurációt akartam összeállítani, amely több évig megbízhatóan teljesít, garancia minimum 3 év legyen és beleférjen az elképzelt pénzösszegbe.
A kártya egyéni véleményem szerint (kevés összehasonlítási alappal) csendes, ára a többi gyártóéhoz képest alacsonyabb, de ugye ezt már írtam.
Amennyiben lenne bármilyen felvetés bárki részéről, (és viszonylag könnyen tesztelhető), a Gigabyte 7950-es kártyával kapcsolatban korábban tapasztalt / gondolt zavaró dolgoknak szívesen utána járok, megerősítek vagy éppen megcáfolok.
Eddig teljesen pozitív a véleményem a videokártyáról, illetve a konfigurációm többi, újonnan vásárolt részegységeivel kapcsolatban.
-
polgi803
őstag
válasz
synthattik #18243 üzenetére
Crysis 3 hogyan megy?
-
synthattik
aktív tag
válasz
polgi803 #18231 üzenetére
Vedd azt amelyik neked szimpatikus,nekem giga van 7950-ből,én elégedett vagyok vele,alapon húzás nélkül a kártya terhelve, max 55-56 fok körül van bf3 multi,fc 3,sleeping dogs ezeknél volt ilyen hőfok ehhez olyan 37-38%-on teper a venti ,ami még nem hangos.
Ha meg tuningolni szeretnék,akkor azért a ventiprofilt meg kell változtani,mert elég agresszívan akarja 60 fok alatt tartani a kártyát,és olyan 1100 gpu-nál,már simán menne 50%-on a venti, na ott már azért van hangja,az tény,hogy max 62 fokon láttam a gpu-t.
Szóval 1 normális profillal olyan 40-42% ventifordulattal 67c-ig engedi el a hőmérsékletet tuningolva,ami azért nem hangos és a teljesítmény is meg van.
Ez előtt szinte csak sapphire kártyám volt,és kicsit tartottam én is a gigától,de szerencsére csak pozitívan csalódtam benne.
Csak figyelj arra,hogy milyen rev. a kártya,mert ahogy itt olvasgattam van olyan amiben nem lehet feszt állítani.
Szóval dönts belátásod és a pénztárcád szerint.
üdv -
karesz501
senior tag
válasz
BullKoxa #18233 üzenetére
Nálam a VRM rész nem melegedett 1600MHz mellett sem 70 fok fölé eddig, pedig azt tudtam nyúzni rendesen. Mondjuk van egy olyan érzésem (GPU-Z szerint), hogy mindezt alapfeszen bírja a memória, mert hiába állítom MSI AB -ben az értékeket a GPU-Z mindig ugyanazt mutatja, illetve nem is számít, hogy mit adok neki mert 1650 egyből fagy, 1600 pedig betonstabil
Namost nemtudom, hogy melyik van neked, itt a fórumban a le/föl jelzők használata nem szerencsés mert lehet, hogy én pl. másképp nézem.... A Sapphire felíratú a Tiéd? Nem ígérem, hogy lekapom a hűtést, örülök, hogy a tápcsere után végeztem a kábelek elszuszakolásával és hogy összeállt minden.
@BeLucz: táp lesz az, hidd el
Pont ugyanazokat a jeleket adja mint a kevés feszültség, hiszen kevés a feszültsé terhelés alatt, jobban droppol, nem stabil a 12V -os ág. Illetve azt vettem észre, hogy 1200mV fölött szinte mindegy, hogy mit adok tuninghoz, nem skálázódik a GPU hanem fagy. Hidd el, nyüstöltem eleget. Most ez az XFX egy ágon lead max 500W -ot, és minden ok, eddig. Az 1200Mhz-et nem tudta stabilan a GPU-m, most pedig kényelmesen viszi. Volt egy ilyen sejtésem korábban is a CTG-500 -al kapcsolatban, amikor azt vettem még nem 7950 -ben gondolkodtam
@szasanyi: száz szónak is egy a vége, NAGYON JÓ ez az XFX táp, és ennyiért tényleg nem igazán van ennél jobb vétel. Az ipon-os 2 év garancia nem sok, de elég a gyártói +3 -al együtt.
-
Hoorus
őstag
válasz
banderasz77 #18237 üzenetére
Mihez volt kevés a Raider? Nekem is az van és nincs gond vele.. :
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77 #18235 üzenetére
Arról van szó. Ahogy a tápos topikban fogalmaztam, jelenleg a Seasonic M12 II belsővel szerelt XFX Pro 550W tápnál csak rosszabb, vagy drágább választás létezik.
Persze lehet, hogy később V2 rev.2 stb. változatban már nem ez a belső lesz és nem lesz olyan jó mint most, de jelenleg ez tuti.
MOD - azt ne is említsd! Itteni teszt alapján - és az ára miatt ugye -rögtön azt néztem ki. Aztán utána olvastam külföldi teszteknek, és tapasztalatoknak is. Ott azért mást is írtak ám nem csak a jókat, ráadásul sokan írták, hogy hangos. A VX450 után meg szó sem lehetett ilyenről!
-
szasanyi
félisten
válasz
karesz501 #18204 üzenetére
Örülök, használd egészséggel!
Én szintén áldom az eszem amiért ezt választottam, mert príma minőség és hangtalan. Ráadásul mindössze 15.8k volt szállítással, ami nagyon korrekt ár.
polgi803 nem tudom miért akarsz olyan VGA-t venni amivel nagy valószínűség szerint probléma lehet, de ha annyira akarod miért nem vetted már meg a Gigabyte-ot? Bár szerintem semmi nem lehet olyan olcsó, hogy sz@rt kapjon érte az ember, ez meg különösen nem olcsó. Legalábbis sztem ~5k eltérés ilyen árú terméknél nem nagy ügy, főleg ha az valszeg jobb is.
-
BullKoxa
őstag
-
Low Noise
senior tag
válasz
polgi803 #18228 üzenetére
Én láttam nemrég egy eladó MSI 7950-est, de már elkelt [Hardverapro]
Azt írja az eladó, hogy alapjáraton is magasak a hőfokai.
-
Hoorus
őstag
válasz
Hoorus #18225 üzenetére
Ja és Sapphire-t kaptam helyette, ami szintén nem tetszett.. Rezonált a hűtése, ráadásul olyan olcsó müanyag hatást keltett. Ráadásul sokkal gyengébben is szerepelt, mint a Gigabyte, szóval a Sapphire is leszerepelt nálam..
Az álmom egy Powercolor 7970 Vortex II, de az marha drága. Ma megyek az MSI 7950-ért.. Remélem ez már jó lesz...
-
Hoorus
őstag
-
polgi803
őstag
válasz
banderasz77 #18223 üzenetére
Már bocs,hogy megint ezzel jövök,de mit lehetne? Az Asus behemót és jóval drágább. A Sapphire-t unom és 2 év garos, persze tuningban és minőségben megkérdőjelezhetetlen. PowerC. 2 év garos és drágább. MSI-t meg nem tudom,de asszem kicsit macerás,ahogy olvastam...na most akkor?
Max veszek használtan megbízható embertől használtan...(csak nem vág át,hogy rossz) vagy veszek olcsóbban használt más márkát, csak olcsóbb mint a boltban...
-
polgi803
őstag
válasz
banderasz77 #18221 üzenetére
Mert erős, jó hűtése van, jó húzható, és tetszik...ha jó,akkor bivaly...+ olcsó (relatíve) és 3 év gar...bla bla bla
-
banderasz77
addikt
válasz
BeLucZ #18217 üzenetére
Mert ott durván a táp terhelhetősége fölé léptetek.
De ha pont határon van, azaz még nem kapcsol le, de már a feszeket nem tudja tartani, és bizony a 12V-os ágak mászkálnak el először, akkor csak anomáliák jönnek elő....lásd pl. proci tuningnál elhasalnak a gyengébb magok, vagy az adott VGA hibák. -
Snip3r_HUN
addikt
Szevasztok , nemrégiben szert tettem egy MSI HD7950 Twin Frozr III 3GB kártyára , a probléma az hogy játék alatt szinte már süvít a hűtése , ~4600-at pörög. Hiába próbáltam lekorlátozni hogy csak magasabb hőfokon kezdjen el felpörögni , se afterburnerrel , se trixx-el nem működik
Core : 960 MHz , Mem: 1250 MHz. Remélem valaki tudja mi lehet a probléma.
-
BeLucZ
addikt
válasz
karesz501 #18216 üzenetére
kötve hinném hogy a táp miatt volt, ha nem birná el akkor lekapcsolna az egész, vszinüleg kevés volt a fesz, vagy a játékban nem volt stabil abban a helyzetben, ez nem igazán táphiba jelenség
én egyszer átvittem haverhoz a szénnéhúzott gtx 460asomat neki is csifi tápja volt, vantage extremenél közepe fele lekapcsolt a táp, alaporajelnél stabil volt, tehát ott pl egyértelmű volt hogy a tápja nem bírja
-
karesz501
senior tag
válasz
DroiDMester #18212 üzenetére
Windows alól nem ment fel egyik BIOS -sem a kártyámra, próbáltam azokat is amiket küldtél. Gondolom dos alól fel lehet rá írni, úgy nem tiltakozik a rendszer.... hétvégén kipróbálgatom majd.
A régebbi vapor-x bios-ok sem boost mentesek? Amik még tavaly júliusiak, akkor még nem boost-oltak ezek a kártyák, nem?
@BeLucz: nem kapcsolt le, hanem leállította magát (VGA) vagy merevre fagyott..... főleg olyan 1200mV fölött, teljes terhelésnél már mindegy volt, hogy mit állítok, véletlenszerűen fagyogatott. Pl. az 1200MHz nem is ment, most meg minden ok. Eddig, persze.
-
Gubrush
csendes tag
Szia Roba!
A Gigabyte HD7950-es (GV-R795WF3-3GD) kártya méretei elsőre nagynak tűnt nekem, (főleg a csomagolása - a korábbi HD4830-as kártyámhoz képest mindenképpen), de szépen elfér egyébként sima ATX-es házban bizonyos megkötések mellett.
Pontos méretek: 26,5 cm x 10,5 cm x 4 cm
tehát kisebb, mint ami gyárilag fel van tüntetve: 11.4" x 5" x 1.5"Ami talán még hasznos lehet, hogy azért van olyan hosszú a kártya mégis, hogy egyvonalban vele vinyót én nem tennék be normál ATX-es házba, mert gyakorlatilag már összeérnének (főleg kábelek miatt), de alatta, felette bőven van hely merevlemezeknek. Nekem egy PCIe foglalatú GPU és egy PCI foglalatú X-fi hangkártya mellett 2 vinyó (SSD+HDD) bőven elfér a házban.
-
-
karesz501
senior tag
válasz
BullKoxa #18205 üzenetére
Nem kell sokat nézzem, az első kártya az enyém, ahol nincs Sapphire felirat a VRM bordán és külön van felfogatva. Meséld el mit számít ez kérlek
szerk: tök más az a másik Vapor-X, ha megnézed, akkor azon a tápcsatlakozókból is 1x8 és 1x6 van. A hivatalos oldalon 2x8 -at írnak
@Zozzhun: windows alól nem ment fel az BIOS, nem engedte flash-elni..... hajnali 1-kor próbáltam, nem volt erőm tovább foglalkozni vele, de a hétvégén DOS alól meghergelem, úgy sztem nem lesz gond
-
Seikai
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy VTX3D 7870 Black Edition kártya tulaja vagyok ami Tahiti LE avagy 7870XT chip.
Gyárilag 975/1500 Mhz-n ketyeg, de észrevettem játékokban egy idő után leveszi magát 925Mhz magra....és ezt mind alapon úgy, hogy hozzá se nyúltam. Oc-nál kb ugyanez 1200/1600 -at bírja szemetelés nélkül de ott is átvált 925-re idő után és afterburner meg gpu-z szerint ide-oda ingázik a mag 1200 és 925 Mhz között mint a libikóka
13.2 beta drivert használok win8 64 bittel a táp egy 450w-os goldos seasonic ami fel sem izgul még furmark alatt sem, a kártya hőfoktól függetlenül libikókázik az órajellel tehát nem túlmelegedés, valamikor 60 valamikor 75 fok körül csinálja, de rendszeresen!
Rma vagy biosflash avagy pucoljam le a beta drivert?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Gyorsan megkerestem milyen a másik fajta ! Link ehhez a képhez. A csatlakozok más színűek az egyiken 1fehér 1 fekete , a másikon pedig 2 fekete van.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Hello! Kérdezném a VRM hány fokos ezzel a beállítással?
Megkérnélek arra hogy nézd meg alaposan ezt a linket hogy ilyen-e a te kártyád. a VRM hűtésére vagyok kíváncsi! A Bios kapcsolónál ami van lemez, neked is csak eddig megy mint a linken( mert van olyan ami egyben van a vrm-l? )
-
karesz501
senior tag
Az új táp meghozta a hatását és kényelmesen szaladgál a 7950 Vapor-X 1200 / 1600 -on. Ehhez mondjuk 1200mV körüli droppolt feszültség érték tartozik, ilyenkor FC3 alatt a GPU 65-68 fok.
Kevés volt neki tuningolva a CTG-500.....
Köszönöm szasanyi az XFX 550 ajánlást, eddig nagyon bevált és működik átalakító nélkül is a Vapor-X tápcsatijaival. A 2*6+2 pin helyett 1*6 pin + 1*6+2 pin van bedugva.
Most jöhet a boost mentes BIOS keresgélés és flashelés
-
válasz
ricshard444 #18199 üzenetére
Erősen programja is válogatja: pl
Kicsit részletesebben.
Belucz:
Félre ne értsd, nekem se jutna eszembe plusz 30-40K-ért 7970-est venni. Még kb 20K lenne a lélektani határ, de max inkább 15K amit kiadnék pluszba. Nem véletlenül esett a választásom 7950-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest