- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
hitman, #32215 üzenetére
Nálam a tuningra nincs hatással a boost, átkapcsolt bios-nál se ami elméletileg non-boost.
1150-et gyárilag tudja mindegyik Lightning. Az e feletti pedig lutri. Az enyém 1180-at tud gyári feszen, ami azért cseppet sem rossz. Hogy fesz állításra mennyit lehet még adni neki, az lutri.
Terhelés alatt hangosabb mint az átlag. Ez a pontosabb.A másik BIOS állás szerintem így, hogy 1050Mhz, kevesebb feszt ad neki, és manuálisan húzhatod ameddig szeretnéd. Jó megoldás ez, hiszen kevésbé fog melegedni, és így a venti is halkabb lesz auto üzemmódban, és nem fog ugrálni az órajel.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
hitman, #18342 üzenetére
A legfrissebbet. 13.2 beta 6 jelenleg.
-
-
-
kockaharcos
senior tag
válasz
hitman, #18115 üzenetére
Én most a Sapphire 7950 OC-t, 1225mV_on(droppolva: 1150)-en használom 1200/1500-on.
szasanyi: Végre feltelepítettem a Far Cry 3-at, és volt is időm vele játszani, kb 1 órát toltam ezen az órajelen, a brutális fűtésen kívül más baj nem volt.
70-71 fokig megy fel BF3 multi alatt, 99%-os kihasználtság mellett, A Far Cry3-ban, 77 fokig melegedett
de az átlag 74-75 fok volt.
-
-
-
szasanyi
félisten
válasz
hitman, #11110 üzenetére
[link] - ezt kerested?
Azt, hogy ki mit ír le, nem kell mindig készpénznek venni mert megőrülsz!Pici feszemeléssel tuti megy 1Ghz-en, mondjuk én nem látom jelenleg értelmét. Persze az e-peniszhez fontosak a DMarkok.
Valszeg elég a CPU-d 1080p-ben, de monitorozd a GPU kihasználtságot (mondjuk GPU-Z vagy hasonló propgival), és ha 99% az érték akkor biztosan az.
-
-
-
-
szasanyi
félisten
válasz
hitman, #10850 üzenetére
Elvileg mind2 jó választás lehet. 100% biztosra sajna egyik gyártó-, és egyik kártya esetében sem lehet biztos az ember, de az utóbbi 1-2 évben a Gigabyte nem remekelt így nekem kicsit előítéletem van ezért választottam a másik gyártót - noha ellene szól a 2 év gari. Itt még fontos honnan, milyen garanciális háttérrel tudod beszerezni.
Elvileg lényeges különbség nem nagyon lehet, így az is fontos szempont melyik mennyi lenne? Leginkább ez a két fő tényező (garancia és ár) amit mérlegelned kell, és ez alapján döntened. Neked. -
szasanyi
félisten
válasz
hitman, #10840 üzenetére
hohó! Csak nem NV fanként csatlakoztál Te is? Üdv a klubban!
Szerintem ez a Saphhire jobb, de ez szubjektív a jó tapasztalat alapján. Konkrétan melyik kártyákat nézted?
-
SVLaller
senior tag
válasz
hitman, #10086 üzenetére
Nekem is az első Ati kártyám és nagyon elégedett vagyok vele. Physx-et meg ugyanúgy fel lehet telepíteni, a proci fogja számolni. Fent van nekem is az NFS Shift (eddig játszottam vele 5 percet) ami kérte, feltelepítettem és ugyanúgy ment a progi mint Nvidia kártyával.
-
szasanyi
félisten
válasz
hitman, #10086 üzenetére
Kicsit más oldalról megközelítve a PhysX témát: én is jónak találtam, mert ahol támogatott ott nyilvánvaló - pozitív - vizuális különbség van az NV javára. Ennek ellenére két gond van vele: a legfontosabb, hogy kevés játék támogatja, mert ami meg nem ott ugye mind1, hogy a VGA tudja-e van nem. Itt látható az összes PhysX játék, melyek közül egy kezemen meg tudom számolni melyek azok, amik jó is, és nem egy bughalmaz (ha másért nem, hát a súlyos optimalizálatlanság okán). A másik ok, hogy van játék ahol a PhysX bekapcsolás lényegesen csökkenti az FPS-t és nem is biztos, hogy van annyi amiből nem számít.
Ez az én véleményem, és ahogy már megfogalmazták neked: a mérlegelés és a döntés rád marad. -
BullKoxa
őstag
válasz
hitman, #10082 üzenetére
Ezt kihagytad ez a kettő közt van,mert olyan 950 MHz editiont nem fogsz találni. Én csak ipo-non láttam 107 K-ért ami drága. Szerintem én ma fogok rendelni egy 7950 Vapor-X-t .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- Parfüm topik
- E-roller topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest