- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz
- = Zk = - #18850 üzenetére
ilyet kell látnia.
[link] -
korcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #18852 üzenetére
Végülis. A lényeg, hogy nincs látható nyoma, hogy jó e vagy nem a kártya.
-
korcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #18850 üzenetére
Ha ugyanarra gondolunk akkor nem.
-
Gtaati
őstag
válasz
- = Zk = - #18580 üzenetére
Mi történt?
-
Crydan
senior tag
válasz
- = Zk = - #18514 üzenetére
Asszem, de most Far Cry 3 alatt a változatosság kedvéért, fehér képernyőre befagyott, még a resetre sem reagált.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #18447 üzenetére
Hiba volt mindenféle papír nélkül bele menni a boltba.
-
RVR400
veterán
válasz
- = Zk = - #18425 üzenetére
Ha a legrosszabb esetet veszem, és 1 év gari van rá, akkor is benne vagy, mivel február-március óta lehet kapni 7870-et...
Azért egy fogyasztóvédelem a kisker eladónál megtenné a hatását.
Sajnos én is így jártam amúgy a lapommal (kisker 1 év garival adta, karácsony előtt vettem itt egy sráctól, és 1 hónapot bírt...), pont most van intézve az említett hirdetésben levő kolléga által. Azt sem éri meg, de így legalább nem leszek annyira mínuszos, ugyanis az eladhatósági ár fele rámegy a garanciáztatásra...
Szóval az első és utolsó használtcucc vásárlásom volt, amin nincs kisker gari, mert ez így nem igazán biznisz. -
fenergie84
addikt
válasz
- = Zk = - #18427 üzenetére
Arra gondoltam, amit nekem írtál, hogy 45e eladod ezt, aztán meg veszel másikat
csakdzsó: én 5850-ről váltottam, igaz 7870-re, de volt itt olyan, aki 7850-re és nem bántuk meg, sokkal gyorsabbak, kevesebb hőt termelnek, halkabbak...szóval szerintem megéri
-
plekk
tag
válasz
Lassan lépnie kéne a Sapphire-nek mert ez így nem pálya.
Nem hinném hogy ennyi gariztatós eset és problémák után sem jutott el hozzájuk a hír hogy bibis a széria vagy valami.
Ha nem is adnak ki megoldást rá egyből, de legalább dobjanak egy csontot hogy : Hé figyu már rajta vagyunk az ügyön vagy stb.
Gáz a téma, főleg egy ilyen neves gyártóra nézve. -
fenergie84
addikt
válasz
Az is egy jó megoldás lenne
-
plekk
tag
válasz
- = Zk = - #18416 üzenetére
Találtam valakit hardveraprón aki talán segíthet:
De ha mégis szoftveres a gond akkor előtte próbáld meg úgy.
-
odorgg
addikt
válasz
Le kell tesztelni egy másik konfigban, ez az eggyetlen megoldás. Főleg olyan konfig lenne jó, ahol szintén 78xx-as VGA teljesít hiba nélkül.
A gyárilag hibás kártyák amugysem órák, meg napok alatt dobnak BS-t, hanem perceken belül, szóval én még mindíg driveres problémákra fogadnék, vagy az alaplap nem nagyon szereti a VGA-t valamilyen okból.(#18418) FaTHI
Höfokok milyenek terhelés alatt?
-
fenergie84
addikt
válasz
- = Zk = - #18419 üzenetére
mert a mostani állapot megéri?
Így nem tudod használni, úgy pedig még mindig dönthetsz, h megtartod vagy eladod, persze a veszteséget el kell könyvelni "bánópénznek" -
fenergie84
addikt
válasz
Az akkor nem egyszerű...keríteni kell valakit, aki legariztatja
-
Attix82
addikt
válasz
- = Zk = - #18413 üzenetére
Mi az, hogy kicsúsztál? 2 évet kaptál nem?
-
csoty
aktív tag
válasz
- = Zk = - #18322 üzenetére
Már szervízben van, meglátjuk mit hoznak ki belőle, egyébként érdekesség képpen pl az enyém nem is bírta a mágikus 1200MHz-t alapon, már 1100~nál voltak kisebb instabilitások, 1150nél hajlamos volt TDR-re 1165 szinte insta kékhalál, 1175 az meg már télleg insta halál volt játék alatt. Az abszolút kékhalál 1190MHz-n FurMark-al is előjött már. (1.25V-n is)
-
csoty
aktív tag
válasz
- = Zk = - #18311 üzenetére
Enyém nem BS-es, csak kékhalált dob nagyon sokszor... :c
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #18059 üzenetére
Valóban
Próbáld ki másik konfigurációban, ha ott is előjön akkor a szervizeseknél is előfog jönni.
Illetve ha szintetikus tesztek alatt nem jelentkezik ( vagy 2d-ben ) csak játékoknál akkor ezt is meg kell említeni nekik, nehogy visszaküldjék hibásan. Hova szól a garancia? -
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #17923 üzenetére
amilyen gyorsan értéktelenednek el a vga-k nem érdemes több évre előre bespájzolni jobb vga-t egy gyenge proci mellé.(nem a tiédre gondolok hanem valami extrémebb kombóra)
-
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #17920 üzenetére
de ezzel nagyon egyedül vagy
az ember azért vesz drágán jobb videókártyát hogy kihasználja, mert ha nem kell a plusz teljesítmény akkor vesz egy olcsóbbat és spórolt
ui:
nekem a vga megy fullon neked meg a proci hogy a vga-t kiszolgálja ha csak nincs v-sync bekapcsolva -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17868 üzenetére
Igen ingame képek!
Valaki kipróbálhatná 8 gb ramos 2 gb-os vga-val kültéren laggol e vagy nem. Gtx 580 i7 2600k 8 gb ramos géphez van összerakva az a modpack.
Privit rám és adom a mod linket.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #17758 üzenetére
Eddig is erre tippeltél ! Úgy látszik beigazolódik. Egyébként nálam sincs fenn a hang driver, csak a win8-é, és nálam egyáltalán nincs BS
-
karesz501
senior tag
válasz
- = Zk = - #17729 üzenetére
ooooooooooops........ az ciki. akkor BS egy-két hétig
-
karesz501
senior tag
válasz
- = Zk = - #17727 üzenetére
ok, amit tomix írt az megállja a helyét. írj a sapphire supportnak, add meg a S/N -t és küldd majd nekik vissza. addig meg marad az IGP
-
Tomix24
addikt
válasz
- = Zk = - #17724 üzenetére
Bocs, nem láttam. Akkor a gyártóval kellene felvenned a kapcsolatot, és jelezni hogy elveszett a számla, de serial alapján ugye tudják garozni, stb..
-
karesz501
senior tag
válasz
- = Zk = - #17724 üzenetére
van rá gyári gari is, nemdebár? valami garanciajegyet vagy számlaféleséget csak kaptál?
-
Tomix24
addikt
válasz
- = Zk = - #17721 üzenetére
Gari lesz, ez nem normális amiket leírsz
Ja látom Sapphire Radeon HD7870 - Akkor meg főleg gari ha jó az adatlapod. Sapphire-nál a legtöbb a BS.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17718 üzenetére
Meg tudlak érteni nekem az amd-s platformból lett elegem egy életre. A vga kivétel csak.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17712 üzenetére
Gari nincs rá?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17681 üzenetére
Én gariztattam volna már azt a kártyát régen.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17676 üzenetére
13.1WHQL és 13.2beta.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17676 üzenetére
13.02 12 valami ilyesmi.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #17620 üzenetére
Hát így elsőre semmi javulás a 12.11-hez képest. 1250MHz-en 12.11-el 7800 GPU pontot kaptam, most 13-al 1230MHz-en 7300GPU pontot kaptam. Mondjuk csak én érzem, hogy ez így nem reális ?
Nagyjából ~500 pontot jelentene +20MHz ? -
válasz
- = Zk = - #17597 üzenetére
Sima MEZEI léggel, azt se mondhatom hogy hú de komoly cuccal CM TX3 kaliberű hűtő, egy ősrégi GlacialTech Igloo 5700.MC némileg átalakítva hogy fel menjen LGA1156 -ra, meg a gyári ventije lecserélve egy ARCTIC F Pro PWM -re szóval semmi extra!
Persze 5.gigát csak valid ra bírja, de Trémárkok 4800 -on még lefutnak hiba nélkül! -
Alpachino
veterán
válasz
- = Zk = - #17477 üzenetére
Ez a leggyorsabb, amivel konkrétan lehet ellenőrizni, ill. viszonyítani.....ezután, vagy is holnap nálam is jönnek a játékok, pl. Hitman AB, Max. Payne3....stb.
-
Alpachino
veterán
válasz
- = Zk = - #17474 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17455 üzenetére
Na majd ha meglesz a 7870 és rákapcsolom a 6 magot 960Tre 3500Mhz mellet kíváncsi leszek mennyire lesz lassú.
-
lowzor
veterán
válasz
jó kis érvek
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17464 üzenetére
Egy lexikont majd adjal magadrol.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17461 üzenetére
Én is olvasom napi szinten ezt a topicot mióta meg van a kártyám. A BF3 topicot nem mert nincs meg a játék. Jó akkor ne legyen értékes.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Nálam azért nem volt ennyire drasztikus a helyzet bf3-ban
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ertem koszontem neked az ertekes beszamolot.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17450 üzenetére
Kötöszködök? Én csak kíváncsi vagyok. Mikor is akasztottuk össze a bajszot itt? Mert én nem emlékszem olyan esetre.
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #17446 üzenetére
Itt nem látok ég és föld diffit... [link]
Megnéztem, a 8350-el már azért szignifikánsabb növekedés elérhető, az sokhelyen az I5-öt is megközelíti, kivéve a fogyasztást és néhány játékot. De mind1, nem OFF-olok tovább...(#17450) - = Zk = -: Igen, jöhetne pár konkrét mérési eredmény, meg mondjuk ne csak egy játékból.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17446 üzenetére
És és föld? Egy konkrétummal személyes tapasztalattal példával alátámasztod? Bf3 multi alatt az fps értékek hogy alakultak a két processzorral?
-
Rakeem
aktív tag
válasz
- = Zk = - #17432 üzenetére
Hát akkor azt hiszem meggyőztetek.
Amint tudok időt szakítani a gépboncolós hardware átültetős mókolásra már rendelem is az ASUS-t.
Nem vagyok olyan makacs hogy ne engedjek a márkából. (anno is MSI-vel meg voltam elégedve, aztán pár vacak MSI hardware vásárlás után inkább leadtam a márkahűséget)Szeretném mindenkinek megköszönni a gyors reagálást és az épeszű meggyőző érveket.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
- = Zk = - #17424 üzenetére
csak az a gond hogy amíg a márkákon merengünk, addig ugyan úgy nem fogom megismerni "népítélet" szinten hogy a 2 linkelt sapphire közül melyik lenne jobb...
alpachino asusból még talán [link] ez...
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #17299 üzenetére
Felesleges pénzkidobás lenne FX mellé még 1 7870, főleg BF3 multiba, ahol atom proci kell. Még 1-et sem tud 100%-osan kihajtani, nem hogy kettőt. Nyaralni fognak a 7870-ek, ha ezt megléped
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #17285 üzenetére
Látom nálad az a VGA kihasználtság, ha 1,75GB memóriát bekap a kártya
Szerintem normálisan beszélek/tem.
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17299 üzenetére
Bekapcsolt CF-el random win fagyások, játszhatatlan játékok(microstutter), melegedés, hang, stb.
Biztos javulni fog az új driverekkel, ha végre kijönnek, de akkor se az igazi, nagyon függ a programoktól.
Nekem nem volt türelmem hozzá. Procival nem volt gond i5-3570k@4,2GHz volt alatta. -
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17295 üzenetére
BF3-ban kockaharcos még a tuningolt i7-2600k-val se tudta kihajtani a két 7870-et
Nekem 1 hónapig volt meg a 7870CF! Csak a gond volt vele.... -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17295 üzenetére
Bf3 "nuldózerre" is optimalizált. Nézned kellene bf3 multis grafikonokat hogy hogy alakul a cf skálázódás. [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #17290 üzenetére
A lényeg hogy erős videókártyához erős processzor illik hogy ki lehessen használni a teljes sebességét az alkalmazásokban a videókártyának. A mai mezőnyben sok az 1-2 szálat terhelő játék még mindig és abban az intel processzorral szerelt konfigok előnyben vannak.
-
karesz501
senior tag
válasz
ezeket a kártyákat arra találták ki, hogy terhelve legyenek. nem lesz semmi bajod ha így használod, csak fölösleges ilyen erős CF rendszert építeni, mert pénzkidobás. nyugodtan megteheted, működni fog a dolog, de inkább lőnék egy erősebb CPU-t (esetleg alaplappal) és mellé egy erős kártyát.
-
HSM
félisten
válasz
Akkor képzeld el az autópálya helyett mondjuk a Hungaroringet, trabi fékekkel, felfüggesztésekkel és virsligumival. Hol lennél a 800lóerős biturbó motoroddal? Egy modern középkategóriás 150LE-ős autótól úgy kikapnál, öröm lenne nézni....
-
karesz501
senior tag
válasz
fölöslegesen használnál CF-et, nem hozná csak a 60-70% -át a névleges teljesítménynek. mintha nem tudnál elég jó minőségű üzemanyagot tankolni egy járműbe. kellemetlen nagyon, és fölösleges.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
A gpu kihasználtság erősen függ az adott produktum optimalizáltságától is. De ha egy jól optimalizált játéknál ha beterheled a vga-t rendesen és nem 95-99% körül zakatol a gpu akkor a processzor hagy még benne erőt kihasználatlanul. "Erős motor trabant kasztniban." Tudna még gyorsabb lenni a vga több frame-t kipumpálni de nem tudja mert nincs rendesen "etetve".
7870 Crossfire összeállításhoz már egy i7 2600k-t vagy egy erős ivy bridge i5-ös procit ajánlanék alaposan megrángatva 4,2 4,5 ghz-re.... -
Dealer95
őstag
válasz
Nem hajtaná ki a VGA-t a proci.
Nem lenne olyan látványos a gyorsulás.
Szerintem. -
Dealer95
őstag
válasz
- dupla
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #17283 üzenetére
Olvasd el újra amit írt, aztán rájössz
-
válasz
- = Zk = - #17248 üzenetére
Mielőtt bele éled magad a 7870CF -be, egy CPU UPGRADE -et nem ártana meglépned ha nem akarod 60-70.% on járatni a VGA -kat
-
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #17253 üzenetére
öreg hiba
még holnapig van idő! -
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17232 üzenetére
AMD-ben erősebb az IGP, úgyhogy az jobb választás egy VGA nélküli géphez.
-
marinea2
addikt
válasz
- = Zk = - #16792 üzenetére
Én úgy tudtam hogy a 7970-re.
Mondjuk ez attol is függ mihez viszonyítjuk. Saját magához, vagy pedig a +fps számához.
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #16138 üzenetére
De ha tuningolod, akkor meg abban is elnáspángolja, mert több tuningot lehet neki adni.
(#16139) Alpachino:
Szép
-
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #16047 üzenetére
festünk rá neked egy olyat vízfestékkel, de meg kell ígérned hogy nem fog izzadni a kezed mert akkor lejön
-
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #16030 üzenetére
bazz itt senki se gurigázik szarral
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #15819 üzenetére
Már megoldottam sikerült beállítani hát a postal 3 elég kritikán aluli optimalizálást kapott. Húzós jeleneteknél nyílt terepen van olyan hogy 26 fps-re lelassul ekkor a gpu usage is elég kevés full hd-ban 4x msaa-val 20% körül.
A cpu meg malmozik 28 30%-on. [link]
De még mindíg jobb mint a LIano-s a6-os procival szerelt egykori k53ta laptopom. Mert nem tudom hanyadik pályán 0-5 fps volt a játékélmény postás 3 alatt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #15768 üzenetére
A mostani mar nem jo?
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #15738 üzenetére
Érdekes nekem nézegettem a cpu terhelést és három mag szinte maxon teker és a negyedik magon szokott változni némileg csak a terhelés attól függően milyen szerverre megyek be.
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #15712 üzenetére
Miért nem rakod fel ultrára amúgy? Simán elvinné úgy is.
Nem tudom amúgy a 64 fős szervert miért olyan fontos mindig kihangsúlyozni, ahogy néztem nekem 32 fős TDM és egy 64fős cq közötti cpu terhelés nem nagyon változik.
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #15704 üzenetére
Nem csak a base-en, hanem a sűrűjében is. Meg mondjuk heliben/ jet-ben. Gulf of Oman-on.
Nekem fontos. Multi FPS-eknél én úgyvagyok, hogy minden FPS számít. Meg ha már megvettem egy VGA-t, akkor az összes teljesítményét kiakarom használni. -
soultrapp
senior tag
válasz
- = Zk = - #15614 üzenetére
de te 70re váltottál én max 50re váltanék.
köszi a linkeket!!
-
RMZ250
senior tag
válasz
- = Zk = - #15601 üzenetére
Beállítások - On Screen Display lejjebb More
Nem kell, hogy a Winnel induljon.
-
ThodEE
őstag
válasz
- = Zk = - #15603 üzenetére
Az óra mellett sem jelent meg?
Nekem is szokott úgy lenni, olyankor restart, aztán ha 1x elindul mindenképp pipáld be hogy windózal startoljon
-
ThodEE
őstag
válasz
- = Zk = - #15601 üzenetére
Ahoz a másik repülőt is el kell indítanod abban látod ezt a listát, sajna most melóhelyről nem megy fejből a neve, de ott van a startmenübe az MSI mappába
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #15333 üzenetére
..mert nem értesz hozzá.... meg mert neked is rövid az e-pöcsöd,mint nekem.
Jah,eztmár megint lefelejtettem:
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #15333 üzenetére
E-penis nothing more... Meg kihajcsa a cpu-t nyugodtan alszom. Stb bla bla. A programok többsége inkább intelre van optimalizálva jó hogy nagyobb a gpu usage érték. Meg az egy szálon mutatott teljesítmény jóval nagyobb intel processzoroknál.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #15300 üzenetére
Droid ugy latom megint erolkodik. Elovettem a popkornt elvezetes volt a rendkivul erdekfeszito vita xd.
-
válasz
- = Zk = - #15300 üzenetére
Hát ez bizony kapufa
Saját magad vallottad be hogy 80% ra is le esik a GPU kihasználtság! akkor mégse olyan jó az az FX ha egy alapórajeles 7870 et nem képes FOLYAMATOSAN 100.% on járatni
ha csak a 95.% ot írtad volna még arra is azt mondom hogy CPU limited van ha vSync nélkül le megy a gpu 99.% alá akkor biza cpu limited van mondhat bárki bármit
ajánlom figyelmedbe kockaharcos kolléga h.sz -einek elolvasását tuningolt 2600K is kevés neki BF3 Multihoz hogy végig 99.% on menjen a 7870 -e, de... nem kívánom ezt a témát tovább firtatni...........
-
válasz
- = Zk = - #15291 üzenetére
Hát már kéne nekem is platformot váltani kissé korosodó(közel 3,5.éves) i7-860@~4200.MHz már kezd kevésnek bizonyulni, de még így is mérföldekkel jobb mint a jelenlegi legjobb 8.magos AMD
+ 8.giga 2400.as Kingston HyperX Beast + Asus Maximus III Formula
De így inkább 1szerűbb mert látszik minden a képen
De miért is kérdezed?.....
-
válasz
- = Zk = - #15224 üzenetére
Hát mérget nem lehet rá venni a ki írt V-ram fogyasztásra de közel annyi az annyi
íme játék beállítása 4x MSAA -ra 1421.Mega vRam ot kér
8x MSAA -ra 2030.Mega vRam ot kér, és ha jól emlékezem 7850 -el nem engedte ide állítani már
Ja és meg cseréltem OSD -n a megjelenítés sor rendjét így már annyira nem téveszthető össze a cpu és rendszer memória adatai
************************************************************************************
#15227 khorvat : MSi AB + HWINFO beállítását itt már leírtam -
Repsol600
addikt
válasz
- = Zk = - #15221 üzenetére
2,1Gb-ot eszik csak, a 3. sorban írja, a 3Gb az gondolom az össz. mennyiséget jelzi a kártyán. -
válasz
- = Zk = - #15221 üzenetére
Nem a 3020.Mega a Rendszer memória
a Vram ott van => Mem :1500MHz és 2116.Mega és annyi is próbáld ki a beállításainál ott is ki irja a játék mennyi vRam kell neki ha jól emlékezem 2.gigás kártyával nem is engedi 8X MSAA -ra tenni csak 4.re
-
Dealer95
őstag
válasz
- = Zk = - #15206 üzenetére
Tuning miatt volt már nálam ilyen Heaven alatt.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Tuningot szedd ki
-
marinea2
addikt
válasz
Ez még mindig a kókányolt winnel?
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #15059 üzenetére
Remélem megoldódik a problémád.
Nektek is Boldog Új Évet!
1 hét körülbelül és jönni fog nekem is egy kicsike, aztán nyáron meg 3570k + z77 van tervben.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15036 üzenetére
A tied azert nem mervado, mert durvan belakott windowson csrrelgetted a cuccokat. A regi win-el nekem is volt fagyas a beta driverrel, friss ota nincs gond.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Kovetkezo whql ugyis fagyasztani fogja, mert 12.11-tol kapott egy kis boostot az osszes hd7xxx
-
gyuszaa
őstag
válasz
Nagyon ódzkodsz a gariztatástól. Szerintem ezek nem szoftveres hibák, de be is lett jelentve.
Nem kell leírni a sapphire-t, úgy látszik ő előszeretettel használta fel ezeket a hibás alkatrészeket a gyártósoron (vagy csak ebből fogy a legtöbb), idő lesz míg ezek kiszelektálódnak a piacról. Olyan helyről kell venni ahonnan frissen jönnek ténylegesen, nem lutrizni.
Ebben a hónapban értek ide, pedig 2 hónapja már tudtak erről. Kíváncsi lennék cca. hányat gyártottak le, és honnan vették az itteni illetők. -
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = - #15034 üzenetére
Akkor nincs más, mint a driverekkel jászás. Vagy ha van rá lehetőség, szüz win akár 1 másik meghajtón, ahol csak az alaplapi, VGA, és hangkártya driver van + az a game ahol jelentkezik a hiba. Esetleg ha a Realtekes alaplapi driver is lehet probléma, akkor érdemes lehet ezközkezelőben letiltani az AMD High Definition Audio hangkeltőt, hogy ne zavarjon be véletlenül sem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #15022 üzenetére
Igaz lassan egy fél éve vettem, de az én kártyámnak egyszer sem volt ilyen gondja. Ugyan úgy Sapphire.
(#15016) asdxv: Kimaxolva.
(#15030) csucsbicep: Ez jó hír. Akkor megy holnap fel egy béta.
-
marinea2
addikt
válasz
- = Zk = - #15020 üzenetére
Ez durva már. Ahogy megfigyeltem itt a forumon mind Sapphire ami beszarik :S
Hát nekem ezek után az Asus lesz...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15020 üzenetére
Fizikai sérülés nincs a kártyán?
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #14997 üzenetére
arra nem gondoltál, hogy neked nem is BS volt, hanem csak valami ahhoz hasonló driver ütközés okozta gond ?
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #14995 üzenetére
Az a baj,hogy a bs-t nem szoftveres probléma,a hibás kondenzátorok okozzák,nem lehet reprodukálni,mert véletlenszerűen jön. Lehet,hogy épp akkor mikor nincs is terhelve a kártya.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #14940 üzenetére
Van akinek meg a wifi adatper kiszedése oldotta meg a problémát.
[link]
"i removed my wifi adapter(pcie1x 150N) and fixed the prob.
all pci slots share badwidth with the main 16x slot and power draw from the mobo
which is why gpu-z was reporting my sapphire 7870 GHz OC edition to be running at 8x and sometimes 1x !!!
now using a usb wifi dongle because i don't want to run a cable across the house to the router
overclocks great now and have not had a single black screen, sound loop, bsod AT ALL, confirmed this was cause with 3 computers now!" -
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #14937 üzenetére
Én a kártyán lévő hdmi kimenettel viszem ki a hangot. A karin milyen hangkeltő dolgozik amúgy azt nem tudja valaki ?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #14937 üzenetére
A hangkártya drivernek semmi köze a black screen errorhoz. Él bennem a gyanú továbbra is hogy a kártyáddal valami nem okés. A tápod se tűnik gyengének hozzá azzal nem kéne hogy baj legyen. Másik gépben ki tudnád próbálni pár napig a kártyád? Nálad ritkán és eléggé véletlenszerűen jön a hiba nem gondolnám hogy sokáig jó lesz de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 25
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest