Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Crydan
üzenetére
Fekete kép, hang beakad ventilátorok felpörögnek? Ha igen akkor sincs gond, mert alapórajelen jó. Ha nem akkor simán antituning a kártyád.
(#23178) fenergie84: nem feltétlenül, az órajel emelése elősegíti a jelenség megjelenését, előfordulhat, hogy a kártya tuning potenciálját ez korlátozza.
-
-
plekk
tag
válasz
Crydan
üzenetére
Hallod még ne könyveld el hogy gariztatni kell, mivel a te kártyád alul van feszelve így lehet hogy kevés neki a kakao. Nem bírja a memória az alacsony feszt ezért becsíkoz a kép.
Próbáld meg úgy hogy visszaállítod a feszültséget alapra és hagyd ugy egy darabig, teszteld le hogy úgy jó e.
Szerintem ez megoldja a problémádat.
Azaz remélem.
Amugy szinte sejtettem hogy alul van feszelve.
Nekem is volt hasonló. -
Tomix24
addikt
válasz
Crydan
üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni.. Garos ugye?Srácok, szerintem a Sapphire-t ne ajánljuk senkinek. Ez botrány amit művelnek a 7870-es szériában.
(#18281) - = Zk = De ilyen nincs. Ez nem normális működés. Egy program miatt nem lesz BS. Szar széria, és vissza sem hívják.. Engem ez bosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hát nem akarlak elkeseríteni.. Garos ugye?