Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Rakeem #17426 üzenetére
Megértem, hogy az eddigi zafírokkal nem volt gondod, de többen is írták h nem ez a legjobb választás a 7850 szériából tehát én nem ragaszkodnék hozzá ennyire ha már mások véleményét kérdezted. MSI-vel meg ebben a szériában jók a tapasztalatok, azért mert más korábbi HW-jukkal (legyen az laptop vga vagy bármi) nem voltál megelégedve attól ez még lehet jó.. (persze valamilyen szinten érthető ha a csalódottság miatt nem akarsz megint ilyet.)
Azért a BS kockázata, és a vetélytárs márkákhoz képest egy évvel kevesebb gari miatt én úgy tenném fel a kérdést, hogy a két Sapphire-t kivéve melyik 7850-est ajánljátok!? Személy szerint plussz pár ezer forintot inkább összespórolok minthogy a fent említett kockázatok és hátrányok érjenek.. Aki meg 50k-s VGA-t vesz annak 2-3k nem a világvége általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Star Trek
- World of Warships
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest