- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kell a víz mert nem bírom a ventilátort, valamint át akarom rakni a mostani kártyáról, szóval ez nem kérdéses.
Igazából az a baj, hogy másik kártyáknál nem tudom megoldani a FET ek hűtését. Legalábbis nem találtam még ezen kívül olyan kártyát, amire tudnék barkácsolni passzív fet hűtőt.
Ezen csoportosítva vannak a fetek, és ráadásul van felettük meg alattuk szimmetrikusan furatok, ahova fel lehet fogatni bordát.
Ugyan ilyen a felépítése a mostani kártyámnak is, és erre én anno kreáltam egy olyan fet hűtő bordát, amivel passzívan is tökéletesen meg vannak hűtve.
Ugyan ezt szeretném elkövetni a következő kártyámon, mert így tudok használni univerzális blokkot. Mert ami van univerzális blokkom, azt minden kártyára fel tudom tenni, és annyira durván hűt, hogy bármit képes lehűteni, viszont csak a GPU -t fedi le. A kártyán levő fethűtő borda pedig olyan méretűre van tervezve, hogy csak megfelelő légmozgás esetén képes meghűteni.
Itt egy kép az anno készülő kártyámról, így működik most már mondhatni évek óta tökéletesen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest