Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
scream
üzenetére
Jó, de nekem az volt a max..
Igaz nem Furmark alatt, hanem pár órás játék alatt... Szóval lehet, hogy azzal tényleg nincs gond. Egy játék se izzasztja meg úgy a kártyát, mint a furmark.Szerintem csekkold az értékeket egy másik progiban is. Mondom, nekem egyszer 261 fokot írt.

Ha nem a tüske volt a 127 fok, akkor még durvább a helyzet... mármint a lehetséges bug, mert akkor képzeljük el a tüskék max értékei mekkorák lehettek? Az arányokat nézve 250-300 fok... : )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Igaz nem Furmark alatt, hanem pár órás játék alatt... Szóval lehet, hogy azzal tényleg nincs gond. Egy játék se izzasztja meg úgy a kártyát, mint a furmark.