Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Az én procim pl.: 90 Wattot fogyaszt teljes terhelésen.
Az azért már csak számít valamit a tápnak.Na nem akarok itt okoskodni, nem vagyok szakértő.
De személyes tapasztalat.
Így jártam:
450 Wattos Hipro táp. Core 2 Quad Q9400 proci, plusz Gtx 550 Ti.
Minden szépen ment, bootolás, windows, net filmek. Csak a játékoknál jelentkezett
hogy, 3-5 perc után kék halál. Ennyi. Cseréltettem a kártyát, ugyan ez a hiba. Mindent kipróbáltam, kicseréltem memóriától kezdve winchester, de a hiba fent állt! Mire kiderült, hogy a tápom nem bírta...
Akkor olvastam többet utána ennek a dolognak.De az is lehet amit Te írsz, hogy indulásnál maxon pörög. Passz.
Nálam nem így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Turbo GTX 1060 6GB értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest