Új hozzászólás Aktív témák

• lowzor

veterán

válasz zserbox #35950 üzenetére

Kétlem. Én is főleg akkor hallottam, mikor épp alig volt hang a játékban, vagy épp töltött (de akkor nagyon idegesítő volt a süvítés). Ha meg hangfallal játszottam, úgy meg aztán pláne kész voltam tőle. Alapfeszen amúgy nem volt gond vele, de amint 1,2V fölé vittem, előszeretettel elkezdett zenélni, mikor visszavettem a ventit, akkor meg nagyon 70 fok fölé szaladt, azt meg nem szeretem. Mikor megjött a melegebb idő, akkor kezdett el hangoskodni, addig én is megvoltam elégedve a hangjával. Amúgy megnézném nyáron, fesz emeléssel a 65 fokos GPU-t. Max ha van klímád, akkor hiszem el, bár még úgy is meredek. CF-ben volt nálam Sapphire+MSI, tehát együtt is megtapasztaltam a 2 kártya hűtését. A Sapphire hűtője akár hiszed, akár nem jóval halkabb azonos fordulaton (RPM, nem százalék) és hűvösebben is tartja a kártyát. Az tény viszont, hogy az MSI sokkal jobb minőségű.
    A TF3 hűtőt amúgy sokkal jobban megcsinálták GTX 660-ra (nagyobb ventik, hőcsövek), na ott már az Asus-t is majdnem utoléri hatékonyságban és halkságban.

Új hozzászólás Aktív témák