Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #33998 üzenetére

Kösz, de a szövegértéssel semmi problémám. Szerintem inkább annak lehet problémája ezzel, aki 20-adszorra sem fogja fel, hogy a VGA hardveres felépítésétől függ, hogy egy adott monitorozó program jól olvassa-e ki az adatokat.

Charli Firpo: Ha a win séma lejjebb veszi a proci teljesítményét, az nagy eséllyel befolyásolja a VGA teljesítményét is, hiszen nem lesz kellő CPU-erő a GPU-s számításokhoz.

HSM: Legalább te tudhatnád, hogy a szoftver- és a VGA limit nem ugyanaz. Nem fogok ebbe megint belemenni, mert aki nem akarja, úgysem fogja föl. Ha lebutítod a grafikát (vagy maga a program teszi), nyilvánvalóan CPU limites, leszel, de távolról sem azért, mert gyenge a CPU. Tegnap teszteltem Oblivionnal, amely, ugye, 7 éves játék, és csak DX9-es: 4GHz-en járt az A10, 35-40%-ban dolgozott 100%-os GPU igénybevétel mellett, 1280x1024 felbontásban, tehát még csak nem is Full HD-ben, és még csak textúra pack sem volt fent, vagy más grafikai mod (a minimális visszaesés engine-függő).

"Hivatalos" tesztekben, még megértem, hogy a maflábbakat így akarják fölösleges vásárlásra kényszeríteni, de akinek magának is az a célja, hogy igazolja a CPU-limitjét, aztán siránkozzon, milyen gyenge a tuningolt csúcsprocesszora, az leginkább szánalomkeltő.

Új hozzászólás Aktív témák