- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #34009 üzenetére
Te nem próbálod megérteni amit írtam, csak kötöd az ebet a karóhoz. A szoftver nem lehet limit, az ugyanis egy adottság. A régi I7 920-asom is hiába volt megfelelően megírt programokban 30-40%-al is akár gyorsabb HT-val, 3 évig, míg megvolt, végig ki volt kapcsolva a HT, mert a programjaim 90%-a jobban futott nélküle. Nem dobhatom ki a programjaim 90%-át, mert szarul használják ki a CPU-m...
Nem butítottam le én semminek a grafikáját, hanem egyszerűen akadnak olyan programok, amik kevésbé szépek, ellenben erős CPU kell alájuk 1-2 szálon. Például a Planetside2, iszonyatosan kell alá a proci, amikor mondjuk egy bázison 150 ember harcol online egymás ellen....
Így nézett ki 1-2 hónapja MAXIMUM grafikán, Full-HD-ben egy félórás menet GPU-kihasználtsága a tuningolatlan, alapórajeles 7950-en, miközben 3600-3800Mhz között tekert az I5 3570K-m, 8GB 1600@CL9 DC ram társaságában. [link]
De ahogy írtamkorábban is, játszahtó így is tökéletesen, nem fogom ezért tuningolni, de látszik, hogy lehetne gyorsabb ennél a 30-70FPS-nél, ami jelenleg van.
Értem én, hogy 7 éves játék is akad, ami szépen fut kisebb prociigénnyel, de attól még nemcsak ilyen van.Az utolsó bekezdésben nem tudom, mire célzol, szerintem senki nem siánkozott itt most a topicban tuningolt csúcsprocesszorral, de én tapasztalatokat írtam, és nem tuningolt csúcsprocival, hanem egy maximum erős középkategóriás tuningolatlannal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest