Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz katt777 #34009 üzenetére

Te nem próbálod megérteni amit írtam, csak kötöd az ebet a karóhoz. A szoftver nem lehet limit, az ugyanis egy adottság. A régi I7 920-asom is hiába volt megfelelően megírt programokban 30-40%-al is akár gyorsabb HT-val, 3 évig, míg megvolt, végig ki volt kapcsolva a HT, mert a programjaim 90%-a jobban futott nélküle. Nem dobhatom ki a programjaim 90%-át, mert szarul használják ki a CPU-m... :U

Nem butítottam le én semminek a grafikáját, hanem egyszerűen akadnak olyan programok, amik kevésbé szépek, ellenben erős CPU kell alájuk 1-2 szálon. Például a Planetside2, iszonyatosan kell alá a proci, amikor mondjuk egy bázison 150 ember harcol online egymás ellen.... :U
    Így nézett ki 1-2 hónapja MAXIMUM grafikán, Full-HD-ben egy félórás menet GPU-kihasználtsága a tuningolatlan, alapórajeles 7950-en, miközben 3600-3800Mhz között tekert az I5 3570K-m, 8GB 1600@CL9 DC ram társaságában. [link]
    De ahogy írtamkorábban is, játszahtó így is tökéletesen, nem fogom ezért tuningolni, de látszik, hogy lehetne gyorsabb ennél a 30-70FPS-nél, ami jelenleg van.
    Értem én, hogy 7 éves játék is akad, ami szépen fut kisebb prociigénnyel, de attól még nemcsak ilyen van. :N

Az utolsó bekezdésben nem tudom, mire célzol, szerintem senki nem siánkozott itt most a topicban tuningolt csúcsprocesszorral, de én tapasztalatokat írtam, és nem tuningolt csúcsprocival, hanem egy maximum erős középkategóriás tuningolatlannal. :U

Új hozzászólás Aktív témák