Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Microsoft Surface
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Úgy beszéltél róla, mint akinek lövése sincs hozzá. Amit a windows-ról írsz vele kapscolatban, csak ezt támasztja alá, ennyiből a Grimm mesékkel jobban jártál volna.
Én kevesebbet olvastam talán róla (lényegében a működési leírását, mert ez a lényeg), viszont frankón tudom használni.
Felnőtt ember valóban tudja, hová tegyen egy olyan infót, amely nem gyakorlati tapasztalaton alapul.Megnéztem a Hp-t 2 játék benchmarkkal (mind2 játék maximum grafikán, Metro-nál PhysX off):
Metro LL: +0,1% (26-27FPS)
F1-2012: +4% (72-75FPS)Nem maxi grafikánál talán nagyobb a gyorsulás, ahol több erőforrás marad a prociban; de ezt még nem volt időm megnézni.
Ez (és az alkalmazásonként egyébként is változó teljesítmény) sztem fényesen alátámasztja, hogy nem képkocka-eldobálással dolgozik a Hyperformance, ha a leírásának még mindig nem hinnél. F1-ben viszont megnézem majd a VVSync-et, ha játékban be tudom állítani, hogy a "kockadobálás" mit hoz, illetve ront-e bármit a játékélményen.
PhysX sajna szívás, ettől tartottam VGA-váltás előtt, de hát DX11.2 döntött. Metro LL benchmark, ahogy berobbant az ajtó, az addigi 25-35FPS-ről lezuhant 4-5FPS-re, akár Hp, akár nem. Amúgy tudod esetleg, hogy a tesszelációt miért írja nem támogatottra a benchmark jelentése? Mert alapból simán hagyja Very High-ra állítani.
Tegnap néztem Crysis 3-at, látom, full grafikán 5-10 FPS a teljesítménye. WTF, mondom, aztán leesett, hogy elfelejtettem beállítani Virtuban
, IGP vitte. Azért ez nem semmi tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest