Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Úgy beszéltél róla, mint akinek lövése sincs hozzá. Amit a windows-ról írsz vele kapscolatban, csak ezt támasztja alá, ennyiből a Grimm mesékkel jobban jártál volna.
Én kevesebbet olvastam talán róla (lényegében a működési leírását, mert ez a lényeg), viszont frankón tudom használni.
Felnőtt ember valóban tudja, hová tegyen egy olyan infót, amely nem gyakorlati tapasztalaton alapul.
Megnéztem a Hp-t 2 játék benchmarkkal (mind2 játék maximum grafikán, Metro-nál PhysX off):
Metro LL: +0,1% (26-27FPS)
F1-2012: +4% (72-75FPS)Nem maxi grafikánál talán nagyobb a gyorsulás, ahol több erőforrás marad a prociban; de ezt még nem volt időm megnézni.
Ez (és az alkalmazásonként egyébként is változó teljesítmény) sztem fényesen alátámasztja, hogy nem képkocka-eldobálással dolgozik a Hyperformance, ha a leírásának még mindig nem hinnél. F1-ben viszont megnézem majd a VVSync-et, ha játékban be tudom állítani, hogy a "kockadobálás" mit hoz, illetve ront-e bármit a játékélményen.
PhysX sajna szívás, ettől tartottam VGA-váltás előtt, de hát DX11.2 döntött. Metro LL benchmark, ahogy berobbant az ajtó, az addigi 25-35FPS-ről lezuhant 4-5FPS-re, akár Hp, akár nem. Amúgy tudod esetleg, hogy a tesszelációt miért írja nem támogatottra a benchmark jelentése? Mert alapból simán hagyja Very High-ra állítani.
Tegnap néztem Crysis 3-at, látom, full grafikán 5-10 FPS a teljesítménye. WTF, mondom, aztán leesett, hogy elfelejtettem beállítani Virtuban
, IGP vitte. Azért ez nem semmi tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én kevesebbet olvastam talán róla (lényegében a működési leírását, mert ez a lényeg), viszont frankón tudom használni.
, IGP vitte. Azért ez nem semmi tőle.