- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Tomix24 #20378 üzenetére
Pedig nagyon is értem a dolgokat! Meg ha megnézed a ph másképpen tesztel mint a legtöbb oldal nézd csak meg a maxos beállításokat. A ph-n meglévő teszt a valóságot tükrözi azoknál a játékoknál amiket ők teszteltek le az újabb játékok az már más tészta. Szerinted viccből van inteles rendszerem? Évekig AMD-s voltam. Gondoltam a jövőre és bejött az intel ivy konfig jelentősen gyorsabb min fps-t nézve a legújabb játékoknál mint az egykori phenom 2 x6 procis gépem. Meg amíg AAA-s címeknél az amd szoftver mérnök gárda olyan jó munkát végez hogy 50-80%-os teljesítmény javulás tapasztalható új driverekkel (crysis 3 beta) addig egy szavam sem lehet a 7870-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest