Hirdetés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Garsza #15545 üzenetére
Valami gebasz csak történt, ha előtte hibátlanul működött most meg nem. Én kivenném újra, szétszedném letisztítanám, átnézném és újra az egész berakási művelet. Áramtalanítás után! Sőt, azután érdemes megnyomni a főkapcsolót is, és akkor nem kell várnod semmit, mert azzal a kondikból is eltűnik minden.
Ha nem látsz semmi rendellenességet, minden pontosan helyén van és ezután sem lesz jó, akkor bizony gáz van. Fontos, hogy a garancia miatt NE látszódjon sérülés a csavarokon sem semmi máson, vagyis az, hogy szerelted a kártyát!csucsbicep: nem akarom ismételni önmagam, a lényeget - amit nem tartok elfogadhatónak ezért az árért - már leírtam. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen vele mert attól még lehet igaz! Nem tuningoltam a 7950 OC kártyát azért nem volt elég jó? Ne má'...
banderasz77: de ha kikapcsolom, akkor nem tudok netezni!
Az árához képes (lévén ez a 2. leggyorsabb volt ugye). De konkrétam a FC3 tette be az ajtót, amit nagyon vártam. 1080p, DX11, Ultra (AA + HDAO) konkrétan játszhatatlan. Ezért minek álljon 80k+ egy VGA-ban? Kompromisszumokkal egy 45k-s 7850 is bővel elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest