- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
A teljes víznek nincs értelme. Vinyón nekem sincs, és nem is vennék. Ramra szintén nincs, talán azon gondolkodnék kicsit, de valószínűleg arra sem kerülne, mint ahogy most sincs.
És elárulok egy titkot, a mostani lapomat nem terveztem vizezni
Hogy miért? Azért mert eladhatatlanok az alaplapi blokkok. Tudom mert a régi p5k sorozatra való szettem is még mindig itt van rajtam pedig a bolti ár harmadáért adom és a kutyának sem kell. Erre azért került mert beteg fórumtársnak meghalt a lapja és másikat vett helyette és a 2 hetes blokkokat olyan áron adta amit nem utasíthattam vissza.
De tisztában vagyok vele hogy ha eladásra kerül a sor akkor a büdös életbe nem fogom eladni normális áron.
Szóval lebeszélnélek a lap ram és hdd hűtésről. Ha ezeket kihagyod akkor már igen csak erős vizet tudsz összerakni a procira és a vga-ra, emberi áron.radi8tor1
Ugyan azok vannak mint egy aktív rendszernél, csak a passzívnál nincsenek ventik a radin.
Mellesleg azért egy Quadot vagy egy i7-et is passzívban működtetni elég merész feladtad
Vagyis nem merész mert meg lehet oldani, de sokkal-sokkal drágább mint ha vesz az ember egy minőségi ventiből 3-4 darabot, mint mondjuk egy mora2-őt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest