Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
szerintem nem lesz gond vele még jó ideig, maximum nem viszi majd a crysis2-t maxon, vagy majd valami későbbi játéknál kevés lehet, de én szerintem elég erős....esetleg egy jobb driver még segíthet is, ahogyan azt más is mondta
de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok