Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbean
tag
válasz
DroiDMester #28980 üzenetére
Pedig kékhalált kapok abban a pillanatban ahogy rákattintok az apply-ra és nem egy, hanem nagyon sok beállítással próbáltam már. Ma megpróbáltam egy régebbi trixx verzióval, azzal tovább bírta. Volt időm megmozdítani az egeret és kattintani egyet.
Alapfeszen nekem 810/1100 az stabil, talán még a 820/1100 is. Itt a fórumon volt belinkelve egy progi ami a gpu minőségét teszteli és százalékban adja meg a végeredményt. Nekem 3% jött ki... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ARCHIVÁLT
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest