Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Pontosan, a GTA 4-nek látod már itt látszik a bugos jelenléte, hogy egy 4850 - 512M kártyával ahogy te mondod médiumon jól eljátszottál vele....
Én nem azt mondtam hogy nem bírja a gépem, tévedsz... én full hd ban játszok vele erős very highon és néha azért befigyel a 22-20Fps...
(másrészt, én minden csuszkát feltudok maximumra állítani mert fel van oldva, de azt nincs az a gép ami bírja!, bár lehet egy i7 jóval többre képes ott már, ezt ők tudják)
Egyetlen egy bajom van a gta 4 el, nagyobb a játék gépigénye mint az adott élmény hozzá.
Elég sokáig elvittem, de valahogy ráuntam...
Másrészt a GTA 4 egy iszonyat bugos játék, a CrySis mellé sorolnám, hiszen... 8800 GTX óta hány kártyát adtak ki a gyártók?!és még mindig csinálok 18 fps a kártyámmal ahogy anno a 8800 GTX el...erre varjanak már gombot...
Nem az számít hogy pfffu benchmarkban milyen jól szerepel, haveromnál A GTX 480 nem elég a full hdhoz hogy normálisan élvezze mindenhol a játékot...
Ilyenkor merül fel hogy ..ez a game egy kalap szar, úgy lett kitalálva csak húzza ki a deák Istvánokat a zsebedből!még még még a költs a gépre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest