Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14726 üzenetére
Tudod mit . Ahogy gondolodDe te mondtad ,hogy a tesztek semmit sem érnek ,nem is oly rég
Azért kíváncsi vagyok mit csinálna a procid,meg a videó kártyád egy heaven el extreme tesselation, aniso 16 , és AA 8 beállításokkalDe azt tisztázzuk,hogy te olyan messze vagy a full beállításoktól , ahogy olvasom,mint Makó Jeruzsálemtől
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14691 üzenetére
Már megint nyugtatgatod magad
Az ,hogy te mit hiszel ,vagy sem, a tényeken nagyjából semmit sem változtat:XD
Az sandykat majd a Dózer fogja beérni,vagy le is előzni teljesítményben ,az összes többi eddig megjelent procik lenullázódtak mellettük,legyen az AMD vagy Intel..E van ,hiszed vagy sem. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
LTwinHU #14366 üzenetére
A tesztek maximum kiindulási alapnak jók.
Pl engem mellbe vágott amit tapasztaltam,és tesztekben sehol sem láttam ezt a különbséget.
De jobbat mondok.
Van egy szimulátor.
Hardverek ,mármint videó kártya ,memória,vinyó stb azonosak.
Proci egyik gépbe X6 os black 3,8ghz másikba I52500K 4ghz.
Mondom minden azonos,de az AMD procival szerelt gépben nem fut a program maxon.
Mi az oka azt ne kérdezd,nem tudom,nem is igazán érdekel,de ez tény.
Lehet ,nagyon kevés az az alkalmazás ahol kijön egy ilyen különbség,de ahol van ott nincs mit tenni. Zsebbe kell nyúlni. Pedig én is el tudnám költeni a pénzt másra is. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14357 üzenetére
Majd kiderül
Jelen pillanatban ez a 2500K teljes mértékben kielégít,pláne ,hogy 4.5 ig lazán ,faszán megy ,fesz emelés nélkül. Asszem hosszú távra elég ez. Aztán majd meglássuk melyik mutat többet talajon
Én úgy vagyok vele,hogy ha Vargáné és társa csinál jó procit akkor azt veszem meg -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14353 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék,hogy ez a sandy most nem jött jól nekik. Nem gondolnám,hogy nagyon le voltak maradva,sőt. De most boldog boldogtalan(én is) rohant sandy 2500K-t venni,és mivel nem volt alternatíva így nem is töprengtek a dolgon. A Buldózer az még talány,lehet jobb lesz ,lehet nem,az se biztos mikor jelenik meg pontosan,akinek most kellet gép az majdnem mind intelt vett.
No de majd meglátjuk mit hoz a jövő,én szurkolok ,hogy sikerüljön ez a Buldózer. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
LTwinHU #14351 üzenetére
"Az AMD a legjobb "
Az hogy olcsó rendben van
De a fenti kijelentés azért valljuk be egy pöppet túlzás
Mondom ezt úgy ,hogy 10 en éve AMD procim volt csak.
Én úgy fogalmaznék,hogy abszolút korrekt procikat miegyebeket csinál korrekt áron,de ha kell a kraft akkor bizony zsebbe nyúlni és körülnézni a kékeknél.
Én speciel csak egy bizonyos program miatt vettem másik gépet ,eddig egy X4 esem volt 3,5 ghz en ,és kénytelen kelletlen be kell látnom,hogy biza kellett a csere. Másban nem is érdekel mi a különbség ,de ebben a sim ben bizony van. Jó nagy. -
Tökmindegy
senior tag
Én ezeknek a teszteknek nem nagyon hiszek már. Amit látok,az az ,hogy a sandy val ugyan az a játék ugyanazon videó kártyával ,ugyanannyi rammal jobban megy. Nekem aztán mutogathatnak táblázatot,amíg nem tapasztaltam addig én se hittem el.
De még egyszer mondom ,nekem aztán mindegyDe te fordítva nézted
A legmagasabb felbontásban bekapcsolt AA val kb egyforma.
Már a teszt szerint. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14337 üzenetére
Ezt találtam neked,egy párbeszéd ,lehet segít.
Kérdés.
"Sziasztok kinéztem magamnak 1 alaplapot meg 1 procit de nem tudom hogy hány Mhz-s merória kéne bele.
Ha valaki tud ja lécci írja le előre is kösz!
alaplap: ASUS M4A87TD EVO
proci: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition"Válasz.
"a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz az bőven elég és 100% működni fog belea 1600Mhz DDR3 ramokat meg az AMD nem fogja garantálni hivatalosan mivel a saját proci memória vezérlője csak 1333Mhz garantált,lehet,hogy hibátlanul megy a lapodban de erre nem ad garanciát így ezért érdemesebb a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz ramot megvenned"
Jól van
Legyen 1 fps:XD Nekem aztán mindegy.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14325 üzenetére
Haverokkal szimhez most vettünk egy raklap 6950 est ,mind 70 esként üzemel.
Többünknek I5 van másoknak 6 magos AMD.
Mi full grafikán játszunk, AMD -s cimbik kissé butítottan
De ezzel én nem akarom kisebbíteni a procid teljesítményét. Nekem is volt,jó kis rendszer az.A biosban lennie kell egy állítási lehetőségnek a memória beállításoknál, ha autón van akkor valószínű csak 1333 nak állítja be. Tedd manuálra akkor biztos meg lehet adni neki az 1600 as értéket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest