Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
VaniliásRönk #1193 üzenetére
Igen, meleg volt ezért mindent visszatettem alapbeállításra aminek az eredménye, hogy nem bootol a gép.
Nyomtam CLRMOS de semmi változás.
Ha ram nélkül indítom akkor csipog az az jelenti, hogy az alaplap rendben, ugye?Témán kívül megjegyezném, hogy ez az UEFI baromi rossz. Néha csak úgy random akad benne az egér, a hőmérsékletet is megdobja(ugye az a bizonyos melegedés uefiben) plusz össze-vissza állítgatja a beállításokat. Lejjebb akartam venni a cpu multipliert majd reboot után visszadobta egy sokkal nagyobb számra, valamikor még reboot se kellett hanem ott az orrom állította el. Nagyot csalódtam ebben az uefiben. Szomorú, hogy ennyire nem figyelnek oda egy újítás bevezetésénél.
Természetesen a legújabb verzióval mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kompakt vízhűtés
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest