Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz Ry0K3N #50506 üzenetére

    Ha csokkentetben megy akkor meg lehet a felbontas es kepfirssitesi freki nem tetszik a monitornak. Az tudott csinalni hasonlo galiban.

    Ha nem akkor kezdodhet a hibakereses. Minden kartya ki a lapbol, csak vga be, es proba. Proba mas slotban stb.

    (bar irq utkozes igy nem lesz, ha jol emlekszem a pci melleti isa slot talan osztozott irq-n, de TUSL2-nel is emlekeim szeint az utolso sia slot osztozik valamelyikkel.)

    (#50502) frescho

    Na ilyen szinten nem ertem a nyelvtant. Lehet feltunt, az amugy sem erossegem :). Lehet az az oka, hogy kiskoromat ket nyelvteruleten toltottem, vagy csak user error.

    Eloveszek egy regi Guru-t es mas az elmeny nekem, ennyi tunt fel, de 576-ot is olvastam valamelyik nap :). Van ket haboru ujsagom is egy adag (na ez mar nem szamtech ) na ott mar hatarozottan mashogy irnak. De ha hallunk tizeneveseket beszelgetni egymas kozt, azert olyan mas, vagy nemtudom :).

    DiskMagetket nezegetem idonkent, a lazabb kiadasoknal a korunkbeliek frankon ugy irtak ugye, ahogy akkor beszelgettunk. Haaat, lehet az emlekek szepitettek rajta de azert a szlengszotarat valoban kreativan hasznaltuk az tuti, ez is emlekeztetett ra :D

    (#50504) arn

    Ugyanigy kozelitem meg kb a retrozast en is. Vlsz 90-es vege korai 2000 is azert erdekel jobban most mert vegulis akkor valtam fiatal felnotte (ertelmezesemben ez 15-tol kezdodik). Emiatt is intenziv korszak volt :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák